Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
Sziasztok.
Biszex fiatal fiut max 28 vagy ilyen tagu part keresunk !
Biszex fiatal fiut max 28 vagy ilyen tagu part keresunk !
Szeged - Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 07:26
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Jászberényben v szolnokon keresek bi vagy meleg aktívpartnereket az idösebb korosztályból.
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex!
Utazni tudok

Sziasztok.
35 eves, hetero pasikent keresem, hölgy, pár társaságát. Nyíregyháza es debrecen környékén, utazni tudok, fogadni sajnos nem. 185/90, intim 18/5
35 eves, hetero pasikent keresem, hölgy, pár társaságát. Nyíregyháza es debrecen környékén, utazni tudok, fogadni sajnos nem. 185/90, intim 18/5
Tiszafüreden strand vagy környékén szopatnák pasit vagy párt
Tiszafüred vagy környékén keresek párt hetero vagy bi alapon is
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok ma délután szivesen találkoznánk Debbe ffi vel
Sziasztok! Debrecenben ès Hajdúszoboszlón nyaralok, van olyan hölgy vagy pár aki szeretne kényeztetve lenni? Privátban beszéljünk a részletekről
Üdvözlettel: Jocó

Sziasztok Hajdúszoboszlón nyaralunk esetleg van ugyanitt nyaraló csatlakozni vágyó 35+ éves férfi? Hotel atlantiszban vagyunk
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok debrecenbe egyetem környékén párok, lányok, társaságát keresem esti órákban.
Szia!Szimpatikus partnerünket keressük párosunk női tagjának örömére, minimum 16-os intimmel!
Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal,pasikkal.Debreceni Aquaticumba.Mi már itt vagyunk.Éjszakai fűrdözés lesz.
Hölgyet keresek Találkozásra a három megyéből !
Szoknyát szeretem ! Ha abba jössz!
Heteró magyar férfi vagyok.
Szoknyát szeretem ! Ha abba jössz!
Heteró magyar férfi vagyok.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Estére keresünk egy rendes “taxi” sofőrt, akit elvinne mindet egy helyre Debrecenben. Ha ápolt és intelligens vagy, egy cumizást kaphatsz érte egy szép hölgytől!