Sziasztok.. Nyiregyi pár vagy lány aki, akik találkoznánk ma? 37 éves srác vagyok..
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresem partnert, elsősorban tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye). Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok lábfétis kedvelő nőket keresnék Debrecen környékén
helyed legyen
maszti egymás előtt, párok, lányok
? Priviben

Sziasztok.Ma pár Tiszafüreden ahol a hölgytag szereti a nagy méretet?
Basszus erről lemaradtam lesz még hasonló mostanában?
(Ez egy válasz Szőke ciklon üzenetére (2024. 07. 13. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 16:36

Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal,pasikkal.Debreceni Aquaticumba.Mi már itt vagyunk.Éjszakai fűrdözés lesz.
Keddre szopót keresek
Hajdúban ismerkednék vékony hölggyel párokkal.. akár kukkolasra is. Üdv normális pasi.
Jövő hét végén Bogács környékén srácok?
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
Sziasztok.
Biszex fiatal fiut max 28 vagy ilyen tagu part keresunk !
Biszex fiatal fiut max 28 vagy ilyen tagu part keresunk !
Szeged - Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 07:26
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
/ L & F párral barátkozna
/ L & F párral barátkozna
Jászberényben v szolnokon keresek bi vagy meleg aktívpartnereket az idösebb korosztályból.
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex!
Utazni tudok

Sziasztok.
35 eves, hetero pasikent keresem, hölgy, pár társaságát. Nyíregyháza es debrecen környékén, utazni tudok, fogadni sajnos nem. 185/90, intim 18/5
35 eves, hetero pasikent keresem, hölgy, pár társaságát. Nyíregyháza es debrecen környékén, utazni tudok, fogadni sajnos nem. 185/90, intim 18/5
Tiszafüreden strand vagy környékén szopatnák pasit vagy párt
Tiszafüred vagy környékén keresek párt hetero vagy bi alapon is
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok ma délután szivesen találkoznánk Debbe ffi vel