Nagyon jó lenne látni.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 07. 16. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 16:51

Mi szivesen megörökítenénk, de a többi résztvevő az előző partykon nem járult hozzá.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Nyíregyen ma délelött ismerkednék.
Sziasztok! Nyíregyi környéki hölgy aki komolyan gondol egy tartós viszonyt? Irj rám ismerjük meg egymást molett hölgyek előnyben!
Sziasztok! Nyíregyházán tudtok olyan helyet ahol meleg vagy nőirucis fiúk járnak? Szombat este elmennék! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok!
Sziasztok! Gang-Bang partira várom fiúk jelentkezését Nyíregyházán. . Érdeklődni privátban.
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Lenne
(Ez egy válasz nemmindegy10 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben holnap holgy vagy par akar a szabadban? Egy kis kaland, vagy csak egymas elotti maszti?
Mi szivesen megörökítenénk, de a többi résztvevő az előző partykon nem járult hozzá.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 07. 16. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Uraim!
Hajdúszoboszlón, vasárnap estère keresnènk egy helyes, intelligens, igènyes fèrfit hölgytagunk közös kènyeztetèsère! Szórakozóhelyen találkoznánk, ahol el kellene csábítani a hölgyet, majd privát helyen folytatnánk az èjszakát.
Kèrlek, ha bármelyik tulajdonság hiányzik, akkor ne vesztegessük egymás idejèt.
Viberes kommunikáció szüksèges lesz, privát üzeneteket várunk!
Hajdúszoboszlón, vasárnap estère keresnènk egy helyes, intelligens, igènyes fèrfit hölgytagunk közös kènyeztetèsère! Szórakozóhelyen találkoznánk, ahol el kellene csábítani a hölgyet, majd privát helyen folytatnánk az èjszakát.
Kèrlek, ha bármelyik tulajdonság hiányzik, akkor ne vesztegessük egymás idejèt.
Viberes kommunikáció szüksèges lesz, privát üzeneteket várunk!
Igazán keszíthetnétek egy képsorozatot/videót az eseményről!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 07. 16. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnap délelőtt Karcagon volna kedve találkozni? Elsősorban párok és nők.
Sziasztok! Érett hölgyet keresek Nyíregyháza és környékéről
.Hellyel rendelkezz vagy zárt furgonba kényelmesen tudunk sexelni!
Üdv
.Hellyel rendelkezz vagy zárt furgonba kényelmesen tudunk sexelni!
Üdv
Szerda estére keresünk párokat, potens férfiakat. Helyünk van.
Sziasztok, ma lányt / párt keresnék Szolnokon
Csütörtök estére keresem hölgy társaságát. 32 éves férfi vagyok. hellyel rendelkezem!
Szolnok Vármegye?
( Jászság)
( Jászság)
Van helyem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 11:36
Törölt felhasználó (4730698)

helyed legyen