Sziasztok ! Szolnoki nő ismeretségét keresem egy nem molett csinos hölgy személyében ! A szürke hétköznapokat szeretném egy kis erotikusan izgalmasan eltölteni. Várom üzidet!
Sziasztok!
Esetleg érettebb pasi a hölgy kényeztetésére, masszírozásra? (Ez egy válasz Rizla üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 22:09
Esetleg érettebb pasi a hölgy kényeztetésére, masszírozásra? (Ez egy válasz Rizla üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Autós kalandhoz keresünk fiút, csütörtök, péntek estére 25 éves korig.
Részleteket privátban.
Kamusok, találkozni nem merők ne írjanak!
Részleteket privátban.
Sziasztok!
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
Debrecenben szerdan napkozben szivesen talalkoznek lannyal, vagy parral. Hetero es bi alapon is! Irjatok batran!
Tiszafüreden keresek helyel rendelkezö pasit akit szophatok.de csak helyel rendelkezö keresen!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! 25 - 26 kán délelőtt Debrecenbe a TEVA erdőben lesz kint hölgy v házaspár? Az üzeneteket privátba kérném. Elérhetőséget is adj. Kor és alkat mindegy.
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresem partnert, elsősorban tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye). Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok 62 és 36 éves bi pasipár vagyunk bi párokkal ismerkednénk mi vékony testalkatú pasik vagyunk Olyan párokat keresünk ahol mindkét fél biszex vagy nyitott egy ilyen ismerkedésre
Sziasztok!
Párt keresek helyem van, de utazok is .zso privire
Párt keresek helyem van, de utazok is .zso privire
Sziasztok. A héten valaki ráér Debrecen Nyíregyháza között?
Szabolcs megyei hàzaspàr keres olyan hàzaspàrt, hogy csak a férfi dugnà a mi hölgytagunkat
Sziasztok! 25 - 26 kán délelőtt Debrecenbe a TEVA erdőben lesz kint hölgy v házaspár? Az üzeneteket privátba kérném. Elérhetőséget is adj. Kor és alkat mindegy.
Párt , házaspárt keresek helyem van nyiregyen, de utazok szivesen. peti privire
Tiszalöki üdülőben valaki?
Sziasztok! Szombat esti gangbang! Fogadni tudó igényes, diszkrét baráti társaságot keresünk a csinos hölgy tagunk örömére. Campusra érkezők előnyben. Szombat kora estétől érünk rá hajnalig. Csak olyan írjon privátban aki tud fogadni és legalább hárman vannak!!!!
Gátlások nélkül telefon szexre keresek hölgyeket párokat írjatok és adok tel számot
Sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte használhatnam kényeztetnem a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.