Sziasztok! Párt keresek rendszeres, vagy alkalmi kapcsolatra, akár mai találkával is. Többesben jártas nem profi pasiként ismerkednék. Bács, és Szolnok megyéből, dár izgalmas kalandert meszebre is szívesen utazom.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 07:02

Törölt felhasználó (73899)
VIP

Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott pár akikkel lehet ismerkedni s ahol a férjet izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a nejet?
Lanyok? Parok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 02. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 13:26
Törölt felhasználó (4746604)

Hetfo este 9 utan talalkoznek csinos lannyall, parral. Normal, vekony, vagy sportos alkat izgat, 45 eves korig kb. Tapasztalt sportos srac vagyok. Irjatok batran!
Sziasztok. Ma este fiatal srácnak valahol egy szabad pár?
Nyiregyi vagy környéki, pár vagy lány, aki akik találkoznának ma?? 37 éves srác vagyok..
Sziasztok
Mai napon nőt vagy párt keresek
Mai napon nőt vagy párt keresek
08.05.-től Debrecenben nyaralok, szívesen ismerkednék lánnyal vagy párral...
Nyíregyháza idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Debrecentől pár kmre élő párként keresünk méretes és potens pasit ma estére. Mindenkinek sikeres párkeresést kívánunk!
sziasztok! ma estére hölgy partnerem keresem, esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, nyiregy-újfehértó környékéről,.
Hetfo este 9 utan talalkoznek csinos lannyall, parral. Normal, vekony, vagy sportos alkat izgat, 45 eves korig kb. Tapasztalt sportos srac vagyok. Irjatok batran!
Nyiregyen szopnék,szoptatok és még is dughatsz hely kell
Sziasztok keresek valakit Borsod megye környékről akit leszophatnék , esetleg meg is dugna a holnapi nap (augusztus 3 szombat) főként nappal szóval reggel 10 től délután 5 ig.
Helyem nincs
De jó autóba szabadban , vagy nálad.
21 vagyok , biszex
Atlag alkatú ha szeretnéd viszek magammal váltóruhat is (szoknya és tanga még max combfix )
Szortelen vagyok az intim részeken.
Diszkréció elvart és adott
Az izgalom kedvéért exemrol több mint 100+ kép és videó van ahol dugunk, szop , belé vagy rá élvezek , szóval amíg apollak tudod nézni őket.
Szimpátia esetén szívesen nyalom a golyóid vagy épp a feneked és te közben tudod verni .
Remelem találok valakit
Helyem nincs
De jó autóba szabadban , vagy nálad.
21 vagyok , biszex
Atlag alkatú ha szeretnéd viszek magammal váltóruhat is (szoknya és tanga még max combfix )
Szortelen vagyok az intim részeken.
Diszkréció elvart és adott
Az izgalom kedvéért exemrol több mint 100+ kép és videó van ahol dugunk, szop , belé vagy rá élvezek , szóval amíg apollak tudod nézni őket.
Szimpátia esetén szívesen nyalom a golyóid vagy épp a feneked és te közben tudod verni .
Remelem találok valakit

Hajdúszoboszlón, ma napközben, puncit kényeztetnék, nyalnák, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is mehet
Tiszafüred vagy környékén keresek nemkamus talizni is merö pasit vagy párt
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziaiasztok! Szívesen megismernélek benneteket! Hosszú távon keresek! Nyiregytől 25km lakok mobilis vagyok! Sok szabadidőm van!
(Ez egy válasz nyiregyipar34 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 18:39

Sziasztok! 28-kb. 43 éves korig keresünk magára igényes srácot Nyíregyházán. Bővebb levelet várnánk.