Nyíregyházan most valaki tali?
50-es, kellemes külsejű pasi nyalna fiatal lányt (LÁNYT!!!), elsősorban a fenekét, a durvább face-sitting stílusban.
Sziasztok! Kisvarda es kornyeken ismerkednek parokal vagy hölgyekel, esetleg valaki Swinger bulit is tud?
Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Péntek estére keresem hölgyek esetleg párok társaságát debrecenben és közeli környékén 31 éves pasi vagyok, akár hely is megoldott.
Nyíregyházán ma hellyel rendelkező hölgyel, párral, ni férfival taliznék.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednèk
Szívesen csatlakozok párhoz 29 éves fiatal srácként.
Helyem adott de tudok utazni is.
Helyem adott de tudok utazni is.
Van valaki a Vekeri tó környékén?Szivesen találkoznék!
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok akikkel lehetne ismerkedni? Hely kellene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
25-40 közötti PÁRT keresunk négyes kalandokra.
Ma délután vagy este a Vekeri tó körül párral vagy hölggyel taliznék!
Szabolcs megyében szexpartnert keresek.
Hétvégére pár,pasi? Hely adott! Pasikat max 30 éves korig keresünk! Felette hiába!
janszil123
Sziasztok terhes csajt keresnek minden formában :Hajdu Bihar bol de az se baj ha mashol
illetve prosztata masszázs is erdekelne
udv egy 30 as vastag intim meretu pasi

Ha valóban 52 éves vagy gratulálok sok 20 évesnek nincs ilyen teste!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 08. 24. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 12:12

Sziasztok!
Ma estére keresünk párokat, potens férfiakat. Helyünk van.
Üdv: Lola
Ma estére keresünk párokat, potens férfiakat. Helyünk van.
Üdv: Lola
Sziasztok! Hölggyel vagy párral ismerkednék Szabolcs megyében.