Debrecenbe hölgy aki kényeztetésre vágyik? Kor alkat mindegy. Hely kell
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok Én egy 50 -es ápolt diszkrét férfi hölggyel párokkal vagy pasikkal ismerkednék aakár bi is lehet!
Hétvégeken Szombat Vasárnap keresek párt ! Helyem van Nyiregyházán!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex! smile Utazni tudok
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
50éves hetero hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre
Sziasztok!
A szombat (szept 07.)este kellemes eltöltéséhez keres egy gyengéd pasi hölgyet, vagy párt!
Köszönöm!
A szombat (szept 07.)este kellemes eltöltéséhez keres egy gyengéd pasi hölgyet, vagy párt!
Köszönöm!
sziiasztok a a 7en raero s fogadni tudo nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte digjak meg a feleseget!
Péntek estére keresek nyíregyházi aktív pasit!
Igen itt vagyok írjatok
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
50éves hetero hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre
Szolnok környéki aktív pasi?
Nyíregyházán esetleg hölgy/ pár aki ma rá érne ? Helyem van.
Szabolcsi házaspár aki ma ráér, helyem van, de utazok is. privire peti
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Nyíregyháza és Debrecen környékén valaki?
Kölcsönös franciára keresek hõlgyet, Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros körzetében.