Sziasztok! Molettebb teltebb hölgyet keresek akit élvezésig nyalhatnék! Akár rendszeresen is! Házaspárt is szívesen meglesnék, vagy beszállnék! Maximális di Debrecen és környéke?
szkréció!!
szkréció!!
Víz gáz fűtés szerelés hölgyeknek, egy kis kedvességért cserében. Ha érdekel írj, 37 éves átlagos férfi vagyok!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Decemberre hölgy ?----- 2 hét trópusi helyre , nincs kedvem egyedül hozzá. Unatkozi pedig nem szeretek, pihi és minden ami mindenkinek jó smile Életkori megkötés nincs, SZSZB vagy HAJDÚ megyéből elsősorban. Kettesben velem. All inclusive . Privátban várom a válaszokat
Sziasztok!
Nyíregyházán környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznék!
Nyíregyházán környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznék!

Kemény faszt akarok
Holnap 4után szoptatok aki igényli és nyeli a gecit
Holnap megetetlekha nyeled
(Ez egy válasz janoos19510911J üzenetére (2024. 09. 21. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután debreceni Aquaticum. Hölgy, hölgyek, pár?

Egy vagy több pasit keresünk, aki/akik megmasszíroznának egy csinosan telt hölgyet a párja jelenlétében. A meztelen masszázs garantált, a többi szimpátián alapul. Hely van Tiszaugon.
Írtam privátba!
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 09:10

Egy vagy több pasit keresünk, aki/akik megmasszíroznának egy csinosan telt hölgyet a párja jelenlétében. A meztelen masszázs garantált, a többi szimpátián alapul. Hely van Tiszaugon.
Szerdán kora délután Szolnok-Eger útvonalon leszopnék valakit.
Jól hangzik
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 09. 18. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 07:58

Szeptember 28-án a debreceni Aquaticumban 17:00-0:00-ig "Termál és sör " fantázia névvel éjszakai szaunázás, termálozás lesz. Élő gitár zene, csapolt sör, grill kolbász, friss kenyér és különleges szauna szeánszok. Ha valakit érdekel....
Csak hölgyek részére vállalok víz gáz fűtés szerelést Nyíregyháza, Debrecen környékén. Ha nem akarsz munkadíjat fizetni, letudhatjuk máshogy! Több éves tapasztalattal rendelkező, 37 éves jól szituált szerelő vagyok.
Lemaradtam sajnos,leközelebb ha lesz érdekel a dolog!
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2024. 09. 21. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 07:00

Sziasztok.
Ma dèlutàn-este pár vagy normális jóképű pasi ?Hajdúszoboszló környéke.
Helyünk van.
Ma dèlutàn-este pár vagy normális jóképű pasi ?Hajdúszoboszló környéke.
Helyünk van.

Ma vagy holnap estere keresek partneret/partnereket Debrecen-Nyhaza-Miskolc vonalon.
Sziasztok
Nyíregyháza körül hölggyel,párral ismerkednèk!
Nyíregyháza körül hölggyel,párral ismerkednèk!

Hajduszoboszlón keresek bi szexpartnert szerdán késő delutánra. Hej jó lenne,ide írj.