Sziasztok,mai nap Nyíregyházán szívesen fogadnék hölgyet esetleg párt kölcsönös szimpátia esetén. 26 éves sportos srác vagyok 18/5 intemmel.
Sziasztok!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben holnap délelőtti-napközbeni találkozásra.
Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.
Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben holnap délelőtti-napközbeni találkozásra.

Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.

Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!

Ma este Debrecenben tervez valaki valamit?

Sziasztok,
Esetleg van itt olyan szolnoki hölgy vagy pár akit lehet kukkolni, esetleg Ők kukkolnának egy masztizó férfit?
Én 49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Esetleg van itt olyan szolnoki hölgy vagy pár akit lehet kukkolni, esetleg Ők kukkolnának egy masztizó férfit?
Én 49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Van most valaki Szolnokon a NEFAG-nál?
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA erdőben van már élet?
Hölgyek, párok, házas pár stb, kikell lehet találkozni?
Privátba kérném az üzeneteket!
Sziasztok! Debrecenbe a TEVA erdőben van már élet?
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Sziasztok!
Bi fiúként csatlakoznék egy kedves párhoz mindkét fél örömére.
Bi fiúként csatlakoznék egy kedves párhoz mindkét fél örömére.
Sziasztok! Nyíregyházán vagy környékén van olyan hely ahol párt hölgyet lehet kukkolni? Vagy ahol bármi megtörténhet?
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Sziasztok, Szolnokon keresek lányt / párt közös örömhöz
Sziasztok!Hajdú-Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
Szabolcs megyében szexpartnert keresek.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Kedves igényes sportos srácként csatlakoznék, Hajdú-Szabolcsban egy érett szintén igényes párhoz.
Köszönöm!
Kedves igényes sportos srácként csatlakoznék, Hajdú-Szabolcsban egy érett szintén igényes párhoz.
Köszönöm!
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok bő nyállal cumizok
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni, helyes-férfias pasi-srác?