Sziasztok, hétköznap nap közben esetleg?
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 19. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 20:21

Szaiasztok! Nagy mérettel rendelkező pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj ha tudsz jönni. Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Ma, (hétfő) éjjel, csinos lánnyal, párral szívesen találkozék Nyíregyházán. Tapasztalatom van bőven. Írj/írjatok bátran!
Ma, (hétfő) éjjel, csinos lánnyal, párral szívesen találkozék Nyíregyházán. Tapasztalatom van bőven. Írj/írjatok bátran!
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akik szeretik az elojatekkenbt az erotikus masszirozast hely kelene utazni tudnek
Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki minden jóra!? Írj privatban!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Október 26-ra szombatra, a délelőtti órákra keresek olyan 65-70 feletti hölgyet Nyíregyházán, aki még szereti, ha kényeztetik. Én 50-es, vékony, potens nős pasi vagyok. Ne foszd meg magad a testi örömöktől. Diszkréció adott és elvárt.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Ismerkedni szeretnék!
Szabolcsi hölgy találkozás ma!!
Éppen most Nyíregyháza valami kis extra?
Sziasztok. Szívesen mennék ma!!
(Ez egy válasz DuciParDb üzenetére (2024. 10. 19. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 20:21

Szaiasztok! Nagy mérettel rendelkező pasit keresünk ma estére. Csak akkor írj ha tudsz jönni. Szép estét mindenkinek!
Írtam privátba! Hosszú távon keresek!
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 08:57

Sziasztok!
Debrecen környékén, szimpatikus párral, pasival ismerkednénk, akár most hétvégén is!
Debrecen környékén, szimpatikus párral, pasival ismerkednénk, akár most hétvégén is!
Szabolcsi hölgy van találkozásra?
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
!
(Ez egy válasz Potenspasi11 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 15:40

Sziasztok,Nyíregyházán ma este tali? Hölgyek/ párok! 26 éves sportos srác vagyok 18/5 intim, helyem van,de utazni is tudok!
Sziasztok. Ma este Debrecenben szívesen találkoznék elsősorban feleséggel de ha úgy van egy kellemes párral is. Privát ok!
Nyíregyháza vagy Debrecen valaki ma?