sziasztok! ma estére keresek nőt,esetleg házaspárt nyiregy-újfehértó és környékéről, ismerkedjünk,találkozzunk érezzük,élvezzük egymást,.
Sziasztok. Ma este valaki aki egy kis izgalomra vágyik? 25 éves srác vagyok. Cuckold, autós kaland is szóba jöhet
csak hölgyek vagy pár!!!

Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Aktív pasi vagyok. Szívesen szopatnék ma este.
18/4 intim méretű 35 éves pasi vagyok.

Ma Szabolcs megyében szexpartnert keresek
50éves hetero hàzaspàr keres gyakorlattal rendelkező Férfi masszőrt a feleség részére, szombat esti órákban
Hétvégére lányt keresünk Debrecenben, helyünk van. Esetleg szimpi párok is szóba jöhetnek.

Sziasztok. Szívesen kényeztetnék hölgyet, elhanyagolt anyukát. Semmi jónak nem vagyok az elrontója.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Nem akarok bele szólni de tényleg 1 rosszul írt szó miatt kellett ezt csinálni? Ez mindenkivel megesik.
Talán velem is de, veled kolega mindenképpen! Szerintem nézd át az írásaidat és kérj bocsánatot, mert bőven van miért
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 05. 22. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 07:16
Talán velem is de, veled kolega mindenképpen! Szerintem nézd át az írásaidat és kérj bocsánatot, mert bőven van miért

Mégsem volt hatástalan a bejegyzésem. Látom azóta kilépett az "értelmiség soraiból". Íme, fényképpel is lehet egy adatlap nem teljesen valóságos.
Sziasztok!
Ma eléjszaka csinos lány vagy pár aki társaságot keres Nyíregyházán? Hetero? Bi? Írjatok bátran!
Ma eléjszaka csinos lány vagy pár aki társaságot keres Nyíregyházán? Hetero? Bi? Írjatok bátran!
sziasztok cuckoldra nyitott parral ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Járt arra valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 21. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 21. hétfő 16:43
Törölt felhasználó (4757544)

Sziasztok.Én Gyula (47) Nyíregyháza - most èppen az orosi uti halasto leteronel verem a farkam. Ismerkednék goldengate-es arcokkal.
Sziasztok.Én Gyula (47) Nyíregyháza - most èppen az orosi uti halasto leteronel verem a farkam. Ismerkednék goldengate-es arcokkal.
Kisvárda-Vásárosnamény környékén ma este helyem adott egy kellemes kalandra. Írj nyugodtan vastag farkammal, ápoltan várlak..Bármilyen felállásra vevő vagyok !!!
Sziasztok! Elhanyagolt feleségekkel ismerkednék

Szabolcsi lányt fogadnék Budapesten
Sziasztok 41 éves debreceni srác keresi haverját akivel bizonyos bi dolgokat kipróbálna! Első az ismerkedés !
Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.