Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!
Biszexi pasi vagyok tudok utazni s fogadni is. diszkréció fontos párt , házaspárt keresek hármasra peti
Biszexi pasi vagyok tudok utazni s fogadni is. diszkréció fontos párt , házaspárt keresek hármasra peti
Hölgyet keresek találkozásra! Vajom miért is?
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok ! Nem egy alkalomra keresnèk szexpartnert. Pàrt vagy lànyt
Sziasztok
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma estére, Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Nyíregyházán hol szoktak állni útszèli angyalkák? Ès mikor èrdemes keresni őket?
Sziasztok vasárnap este jo nektek?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 11. 29. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 07:04

50éves hetero hàzaspàr keres profi férfi masszőrt a feleség részére Szabolcs megyében
Sziasztok..
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 11. 29. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 07:56

Sziasztok!
Ha unjátok a felesleges köröket futó partnerkeresőket és szivesen ismerkednétek egy nyitott, egészséges házaspárral, akkor bennünket kerestek. Párok, lányok, férfiak jelentkezését várjuk.
Ha unjátok a felesleges köröket futó partnerkeresőket és szivesen ismerkednétek egy nyitott, egészséges házaspárral, akkor bennünket kerestek. Párok, lányok, férfiak jelentkezését várjuk.
Sziasztok. Vasárnap este?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 11. 29. péntek 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 07:04

50éves hetero hàzaspàr keres profi férfi masszőrt a feleség részére Szabolcs megyében
Sziasztok!
Sziasztok. Beszéljün róla.
(Ez egy válasz 4SSSS üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 19:47

Sziasztok.
60as molett barátnőnk részére keresnénk idősebb házaspárt, vagy idősebb férfit aki csatlakozna többesünkhöz, Nyíregy és környékén
60as molett barátnőnk részére keresnénk idősebb házaspárt, vagy idősebb férfit aki csatlakozna többesünkhöz, Nyíregy és környékén
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Sziasztok!
Írtam nektek privátban. (Ez egy válasz 4SSSS üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam nektek privátban. (Ez egy válasz 4SSSS üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok, szívesen csatlakoznék hozzátok,,
(Ez egy válasz 4SSSS üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.