Sziasztok! Szubmisszív, női rucis crossdresserként keresek határozott, domináns férfiakat Borsod vagy Szabolcs megyéből. Leginkább az 40+ korosztály izgatna

Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Sziasztok!
Ma este Jászberény környékén valaki?
Unatkozó elhanyagolt hölgy?
Párokhoz is csatlakoznék(akár biszexhez is)
Minden jóban benne vagyok tabuk nélkül.
Cuckold,wife sharing.DP.
Creampie stb..
Ma este Jászberény környékén valaki?
Unatkozó elhanyagolt hölgy?
Párokhoz is csatlakoznék(akár biszexhez is)
Minden jóban benne vagyok tabuk nélkül.
Cuckold,wife sharing.DP.
Creampie stb..
"Minek ide szakember?! Itt vagyok én!"
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt volnék
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben, szombaton helyed legyen,,,,priviben írj
.
Keresünk valakit,,,,aki megfelelő számunkra.
Köszi.

Keresünk valakit,,,,aki megfelelő számunkra.
Köszi.

Hàzaspàr keres profi férfi masszőrt a feleség részére
Jó reggelt, énnekem olyan kérdésem lenne hogy esetleg tudnátok e olyan helyet (Nyiregyháza s környéke) ahol szobát lehetne bérelni s oda fel tudna jönni hozzám a hölgy feltűnés nélkül! Pl neki me keljen bejelentkezni stb
Debrecenben bő nyállal cumiznék ápolt diszkrét macis pasi vagyok.
Sziasztok! Pár társaságát keresem. Kecskemétről max 1 óra utazásra. Nyitott vagyok sok mindenre. 37 éves vékony, intelligens férfi vagyok. Nem vagyok kezdő. Merek találkozni...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok
35-50 éves korig keresem szexpartnerem!
Debrecen Berettyóújfalu környékéről!
47 éves normális hetero ffi vagyok!
35-50 éves korig keresem szexpartnerem!
Debrecen Berettyóújfalu környékéről!
47 éves normális hetero ffi vagyok!
Sziasztok 50 feletti hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Sziasztok!
A holnapi napon szívesen találkozom egy szimpatikus párral hetero alapon, Debrecen-Hajdúszoboszló-Kaba-Püspökladány környékén! Ápolt, megbízható, intelligens férfi vagyok, komoly ismerkedési szándékaim vannak, nem célom, hogy a Ti és a magam idejét raboljam fölöslegesen!
Várom a megkereséseteket!
A holnapi napon szívesen találkozom egy szimpatikus párral hetero alapon, Debrecen-Hajdúszoboszló-Kaba-Püspökladány környékén! Ápolt, megbízható, intelligens férfi vagyok, komoly ismerkedési szándékaim vannak, nem célom, hogy a Ti és a magam idejét raboljam fölöslegesen!
Várom a megkereséseteket!

Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok,
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
Nyíregyházán holnap, 5-én, ha van helyed, akkor írj rám. Cumiznék...

Sziasztok,
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.
Üdv,
Sziasztok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal

Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.

Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.

Üdv,
Sziasztok.

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Nyiregyházi vagy környéki pár aki a mai napon pasit keres? Igényes, kultúrált pasi vagyok. Délután, Este is ráérek. Várom leveleteket.