Sziasztok hajdúbihari párhoz csatlakoznék!
Csók, tapi simi bujás
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 15:09

Sziasztok! Keresek amatőr vagy fèlprofi hölgyet, egy kis kalandra. Akár anyagi vonzattal. Simi tapi csók bujás és orál szex. Ennyiről lenne szó. Írj nyugodtan. Kor nem fontos.
Sziasztok! Keresek amatőr vagy fèlprofi hölgyet, egy kis kalandra. Akár anyagi vonzattal. Simi tapi csók bujás és orál szex. Ennyiről lenne szó. Írj nyugodtan. Kor nem fontos.
Sziasztok ! Szolnoki vagy közvetlen közeli csinos nem molett nővel ismerkednék ! Adatlapon megtalálsz ..
Várom az üzeneted....
Várom az üzeneted....
Üdvözlök mindenkit!
Szilveszteri bulit szerveznék Gyöngyösön!
Hölgyek,párok jelentkezését várom!
Szilveszteri bulit szerveznék Gyöngyösön!
Hölgyek,párok jelentkezését várom!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Ma este valaki màtészalkaàn? Mi 50 éves hetero hàzaspàr vagyunk
december 16 tol keresek csajt akár hosszu távra is kortol fuggetlenul 52 éves vagyok
Debrecenben keresünk szombaton kalandot.
Priviben írj. Köszi.
Priviben írj. Köszi.
Hölgyet keresek találkozásra!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Szia keress privátba
(Ez egy válasz Luigi85 üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 05:44

Jó reggelt, énnekem olyan kérdésem lenne hogy esetleg tudnátok e olyan helyet (Nyiregyháza s környéke) ahol szobát lehetne bérelni s oda fel tudna jönni hozzám a hölgy feltűnés nélkül! Pl neki me keljen bejelentkezni stb
Sziasztok! Szubmisszív, női rucis crossdresserként keresek határozott, domináns férfiakat Borsod vagy Szabolcs megyéből. Leginkább az 40+ korosztály izgatna

Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Sziasztok!
Ma este Jászberény környékén valaki?
Unatkozó elhanyagolt hölgy?
Párokhoz is csatlakoznék(akár biszexhez is)
Minden jóban benne vagyok tabuk nélkül.
Cuckold,wife sharing.DP.
Creampie stb..
Ma este Jászberény környékén valaki?
Unatkozó elhanyagolt hölgy?
Párokhoz is csatlakoznék(akár biszexhez is)
Minden jóban benne vagyok tabuk nélkül.
Cuckold,wife sharing.DP.
Creampie stb..
"Minek ide szakember?! Itt vagyok én!"
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt volnék
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben, szombaton helyed legyen,,,,priviben írj
.
Keresünk valakit,,,,aki megfelelő számunkra.
Köszi.

Keresünk valakit,,,,aki megfelelő számunkra.
Köszi.