Sziasztok, jó a megfogalmazás.
Mindenkinek csak a szája jár, de találkozni senki nem mer, pedig többségében van helyem is. Írok privátban. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 07:59
Mindenkinek csak a szája jár, de találkozni senki nem mer, pedig többségében van helyem is. Írok privátban. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Eleged van az álmokat kergető, tesze-tosza partnerkeresőkből? Szeretnél egy ápolt, jófej, nyitott gondolkodású párhoz csatlakozni? Jelentkezz privát üzenetben és ismerkedjünk!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Üdv, a jászságban vagy környékén hetero férfiként keresnék partnert!
Van bármi esély, hogy találni itt valakit?
Van bármi esély, hogy találni itt valakit?

Hétvégére, dec. 21-22 keresünk vidám, nyitott párt négyes, párcserés szexhez.
Mátészalkán holnap napközben fogadni tudó pár ,hölgy , lány , nagyi ??? Potens 30 éves ápolt sportos vastag intimmel, igényes pasi vagyok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok párcseréhez keresünk igényes normális párt hosszútávra.
Pár keres Párt Miskolc. Távolság nem akadály…
Nyíregyházán ill a közvetlen környékén ismerkednék egészséges tiszta haverral.
Alapjáraton bi aktív vagyok de most anság izgatna egy kölcsönös hoky de kipróbálnám az obit is azt soha nem csináltam ha nem profit keresel mert biztos nem vagyok benne ügyes . Fúl passzívak nem érdekelnek sem arogáns nagyképü fazonok sem .Inkább az éretteb korosztályt preferálnám. Helyem nincs autó ok.

Jelen!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 07:59

Eleged van az álmokat kergető, tesze-tosza partnerkeresőkből? Szeretnél egy ápolt, jófej, nyitott gondolkodású párhoz csatlakozni? Jelentkezz privát üzenetben és ismerkedjünk!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
J-N-SZ- megye ? Szolnok környéke?
Priviben írjatok. 2 hétig nagyszülőnél leszek. Kalandot izgalmat keresek!
Priviben írjatok. 2 hétig nagyszülőnél leszek. Kalandot izgalmat keresek!

Sziasztok. Egy helyes, kedves párt keresek.
Hogy mik derülnek ki.
(Ez egy válasz BM1969 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 13:06

Menjetek más hirdető oldalra. Itt nem pénzért szexelnék az emberek. Ti meg egy vagyont kértek érte.
Sziasztok!
Ilyen idősebb bi férfit, vagy férfiakat keresek, elsősorban nagyon jó kellemes orális szexre.
Ilyen idősebb bi férfit, vagy férfiakat keresek, elsősorban nagyon jó kellemes orális szexre.
Sziasztok
December 20 Pèntekre keresnèk olyan pasit aki szivesen engednè meg hogy kiverjem neki, semmi többet nem szeretnèk csak kiverni valakinek.
30 èves Hetero pasi vagyok.
Nyèki tó , Miskolc , Nyíregyháza bárhol találkozhatunk.
Privátban várom az üzit
Ja ami nagyon fontos hogy anyagiaktól mentesen!
December 20 Pèntekre keresnèk olyan pasit aki szivesen engednè meg hogy kiverjem neki, semmi többet nem szeretnèk csak kiverni valakinek.
30 èves Hetero pasi vagyok.
Nyèki tó , Miskolc , Nyíregyháza bárhol találkozhatunk.
Privátban várom az üzit
Ja ami nagyon fontos hogy anyagiaktól mentesen!
Szabolcsi Magyar hölgyet keresek!
Sziasztok,
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Nyíregyházán. Hely jó ha van