Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Eleged van az álmokat kergető, tesze-tosza partnerkeresőkből? Szeretnél egy ápolt, jófej, nyitott gondolkodású párhoz csatlakozni? Jelentkezz privát üzenetben és ismerkedjünk!
J-N-SZ- megye ? Szolnok környéke?
Priviben írjatok. 2 hétig nagyszülőnél leszek. Kalandot izgalmat keresek!
Priviben írjatok. 2 hétig nagyszülőnél leszek. Kalandot izgalmat keresek!

Sziasztok. Egy helyes, kedves párt keresek.
Hogy mik derülnek ki.
(Ez egy válasz BM1969 üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 13:06

Menjetek más hirdető oldalra. Itt nem pénzért szexelnék az emberek. Ti meg egy vagyont kértek érte.
Sziasztok!
Ilyen idősebb bi férfit, vagy férfiakat keresek, elsősorban nagyon jó kellemes orális szexre.
Ilyen idősebb bi férfit, vagy férfiakat keresek, elsősorban nagyon jó kellemes orális szexre.
Sziasztok
December 20 Pèntekre keresnèk olyan pasit aki szivesen engednè meg hogy kiverjem neki, semmi többet nem szeretnèk csak kiverni valakinek.
30 èves Hetero pasi vagyok.
Nyèki tó , Miskolc , Nyíregyháza bárhol találkozhatunk.
Privátban várom az üzit
Ja ami nagyon fontos hogy anyagiaktól mentesen!
December 20 Pèntekre keresnèk olyan pasit aki szivesen engednè meg hogy kiverjem neki, semmi többet nem szeretnèk csak kiverni valakinek.
30 èves Hetero pasi vagyok.
Nyèki tó , Miskolc , Nyíregyháza bárhol találkozhatunk.
Privátban várom az üzit
Ja ami nagyon fontos hogy anyagiaktól mentesen!
Szabolcsi Magyar hölgyet keresek!
Sziasztok,
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
írj privátban !
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Nyíregyházán. Hely jó ha van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Menjetek más hirdető oldalra. Itt nem pénzért szexelnék az emberek. Ti meg egy vagyont kértek érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 10:26
Törölt felhasználó (4746828)

Hellyel rendelkező férfit keresünk Hajdú Bihar megye környékén hármashoz heteroszexuális keretek között többet Viber
Hellyel rendelkező férfit keresünk Hajdú Bihar megye környékén hármashoz heteroszexuális keretek között többet Viber
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok Nyíregyháza vagy környékéről ma estére valaki ?
Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros körben keresek hölgyet szabadidőpartnernek. Nem csak szex, színház, mozi, koncert, kirándulás stb.
Sziasztok,
írj privátban !
írj privátban !
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Nyíregyházán hölgyet, párt keresek ma estére.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.