Sziasztok
Most szombaton az az 21. Én
Miskolcon egy kisebb szexbuli lesz.. 2-3 par + 2 solo pasi.
Még 1 parnak van hely, ha valaki eleg nyitott, gatlastalan egy ilyen bulihoz az jekentkezze.
Most szombaton az az 21. Én
Miskolcon egy kisebb szexbuli lesz.. 2-3 par + 2 solo pasi.
Még 1 parnak van hely, ha valaki eleg nyitott, gatlastalan egy ilyen bulihoz az jekentkezze.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Csajos passzívként keresnék kemény, határozott, egészséges aktívat minden jóra!

Párt vagy hölgyet keresek kikapcsolódásra.
Sziasztok! Dec 23 tol nyíregyházán leszünk 28. -ig! Harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kimeljenek! Köszönöm

Nyíregyházán Orosi horgásztóval szemben szokott innen valaki kijárni?
Sziasztok! Nőt, párt keresek, kellemes kikapcsolódásra Szabolcs megyében.
Hello mindeki. Nincs itt olyan pár akit nézhetek akcio kőzben? Hihetetlen.
Sziasztok, jó a megfogalmazás.
Mindenkinek csak a szája jár, de találkozni senki nem mer, pedig többségében van helyem is. Írok privátban. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 07:59
Mindenkinek csak a szája jár, de találkozni senki nem mer, pedig többségében van helyem is. Írok privátban. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Eleged van az álmokat kergető, tesze-tosza partnerkeresőkből? Szeretnél egy ápolt, jófej, nyitott gondolkodású párhoz csatlakozni? Jelentkezz privát üzenetben és ismerkedjünk!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Üdv, a jászságban vagy környékén hetero férfiként keresnék partnert!
Van bármi esély, hogy találni itt valakit?
Van bármi esély, hogy találni itt valakit?

Hétvégére, dec. 21-22 keresünk vidám, nyitott párt négyes, párcserés szexhez.
Mátészalkán holnap napközben fogadni tudó pár ,hölgy , lány , nagyi ??? Potens 30 éves ápolt sportos vastag intimmel, igényes pasi vagyok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok párcseréhez keresünk igényes normális párt hosszútávra.
Pár keres Párt Miskolc. Távolság nem akadály…
Nyíregyházán ill a közvetlen környékén ismerkednék egészséges tiszta haverral.
Alapjáraton bi aktív vagyok de most anság izgatna egy kölcsönös hoky de kipróbálnám az obit is azt soha nem csináltam ha nem profit keresel mert biztos nem vagyok benne ügyes . Fúl passzívak nem érdekelnek sem arogáns nagyképü fazonok sem .Inkább az éretteb korosztályt preferálnám. Helyem nincs autó ok.

Jelen!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 07:59

Eleged van az álmokat kergető, tesze-tosza partnerkeresőkből? Szeretnél egy ápolt, jófej, nyitott gondolkodású párhoz csatlakozni? Jelentkezz privát üzenetben és ismerkedjünk!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.