Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok.hajdúbihari párhoz beszállnék!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok, többit privátban...
Sziasztok, beszállnèk hozzátok, ha gondoljátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 21. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 17:26
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok! Mai naptol nyíregyházán leszünk 28. -ig! Harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kimeljenek
Sziasztok. Valakinek van kedve ismerkedni ? Nyíregyháza és környéke ?
30 éves egyedül élő srác vagyok
30 éves egyedül élő srác vagyok

Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Sziasztok 26 éves pár vagyunk... Jelenleg Nyíregyházán tartózkodunk 28.ig! Nagy intimmel keresünk harmadiknak pasit a feleségem örömére!
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
hetero pasár vagy pasi van:
Sziasztok! Nőt, párt keresek, kellemes kikapcsolódásra Szabolcs megyében.
Sziasztok! Debrecen 24- én délelőtt! Cumiznék, cumiztatnék vagy akár másis! Nagyerdőn írj!
Nagy intimmel pasi a feleségemnek? Nyíregyházán vagy 50 km körzetben
Sziasztok. Mi egy pár vagyunk plusz egy hölgy fővel aki bevállalós. A plusz hölgy megegyezés szerint vallalja amit szeretnel. A parom maximum a kezével segiti az elelvezesed.. mikozben engen szop vagy lovagol és te a masik hölggyel jatszol elvezni mind ket holgy testere lehet... Reszletek és képek skypeon. live:.cid.2ed05310b0dfa205
Sziasztok,
Írtam privátban. (Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 20:56
Írtam privátban. (Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Mi egy pár vagyunk plusz egy hölgy fővel aki bevállalós. A plusz hölgy megegyezés szerint vallalja amit szeretnel. A parom maximum a kezével segiti az elelvezesed.. mikozben engen szop vagy lovagol és te a masik hölggyel jatszol elvezni mind ket holgy testere lehet... Reszletek és képek skypeon. live:.cid.2ed05310b0dfa205
Kamu az egész penzert csinalnak mindent....
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, megkaptam az árlistát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 22:05

Törölt felhasználó (4756569)

Kamu az egész penzert csinalnak mindent....