Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok. Valakinek van kedve ismerkedni ? Nyíregyháza és környéke ?
30 éves egyedül élő srác vagyok
30 éves egyedül élő srác vagyok

Sziasztok, beszállnèk hozzátok, ha gondoljátok.
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 12. 21. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 17:26

Sziasztok! Mai naptol nyíregyházán leszünk 28. -ig! Harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kimeljenek
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok, többit privátban...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.hajdúbihari párhoz beszállnék!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
szilveszteri buliban ezt vennenk
Sziasztok!
Hölgyet keresek találkozásra!
Hölgyet keresek találkozásra!
Sziasztok! Ha olvasod és magadra ismersz irj rám Nyiregyi környéki hölgy társaságát keresem normális szeretői viszonyra!Egyszer élünk használjuk ki egy 48 éves férfi vagyok
Sziasztok!
December 24-27-ig Hajdúszoboszlón leszek a Hotel Délibábban és a város fürdőjében. Nővel vagy párral ismerkednék szívesen
December 24-27-ig Hajdúszoboszlón leszek a Hotel Délibábban és a város fürdőjében. Nővel vagy párral ismerkednék szívesen

Sziasztok! Mai naptol nyíregyházán leszünk 28. -ig! Harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kimeljenek
Ez a beszéd :P
Sziasztok
Karácsonyi szabadságunkat itthol töltjük,keresünk biszex hölgyet vagy biszex hölgytagu párt jövőhétre.
Karácsonyi szabadságunkat itthol töltjük,keresünk biszex hölgyet vagy biszex hölgytagu párt jövőhétre.
Sziasztok! Nyíregyházán hölgy/hölgyek vagy esetleg pár akinek lenne kedve akár ma vagy holnap este kicsit italozni, ismerkedni, afterozni illetve egymással is játszani?
szilveszteri ulit keresünk
Valaki Orosi út most?
Szép napot!
Ma estére,éjszakára partnert,partnereket keresek!
Iszogassunk,beszélgessünk,szórakozzunk egy jót!
Ma estére,éjszakára partnert,partnereket keresek!
Iszogassunk,beszélgessünk,szórakozzunk egy jót!