Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet Nagyhegyesre. Írj ha érdekel a dolog!!
Nyiregyről vagy Debrecenből lány vagy olyan pár ahhol a hölgy szereti ha nyalják akár közbe IS. De minden megoldás érdekel.
Vagyunk.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 22. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!! Péntek estére párt keresnék fogadnám őket, akár csak masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt… de amit szeretnétek
Mi úgy látjuk, hogy vannak.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 01. 22. szerda 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszobsozlón hölgy szeretne találkozni? Akármi lehetséges. 24 éves srác vagyok, bárki jöhet
Debreceni lányok, párok vannak itt?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok. Van valakinek kedve ma ismerkedni ,össze futni? Helyem van de utazni is tudok. Üdv
Szolnok megyei pasit keresünk!
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis, duci alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne, akkor még jobb.
Priviben írj.
180.-cm nél ne legyél magasabb, lehetsz fiatal vagy idős, vékony, vagy macis, duci alkat.
Nem gond ha természetes vagy szőrös faszod van.
Szabad helyed lenne, akkor még jobb.
Priviben írj.
Nyíradony, vagy környékén valaki? Diszkréció fontos!! Irj

Debrecenben holnap napközben csinos lány vagy pár társasága lennék. Pároknál biszex is ok! Bi ben passzív bi szerepet szeretem. Írj, találkozzunk! Csak srácok=tiltás
Szia
(Ez egy válasz regalador üzenetére (2025. 01. 10. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 16:36

Ma este Debrecenben bi párhoz csatlakoznék, vagy csak egyszerűen szopatni szeretnék. Hely szükséges.
Szia
(Ez egy válasz Tibibibi71 üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 09:38

Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Szia.
(Ez egy válasz pasas1 üzenetére (2025. 01. 15. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 13:21

Sziasztok
Én egy 50-es nyitott magas ápolt diszkrét biszex férfi vagyok szabolcs megyéből.
A szexre keresek pasit párt hölgyet!
Laci
Én egy 50-es nyitott magas ápolt diszkrét biszex férfi vagyok szabolcs megyéből.
A szexre keresek pasit párt hölgyet!
Laci
Benne lenne valaki egy kis szeretkezésben ma délután Szabolcs - Szatmár vagy Hajdu megyében.
28 éves férfi vagyok, 195 cm és 120 kg. Hölgyet keresek 20 - 35 éves kor között. Sajnos lakást nem tudok biztosítani.
28 éves férfi vagyok, 195 cm és 120 kg. Hölgyet keresek 20 - 35 éves kor között. Sajnos lakást nem tudok biztosítani.
Kisvárda környékén hölgyet keresek
Nyiregy környéki hölgy? MINDEN megoldás érdekel
Sziasztok Kisvárdán szopok szoptatok
Sziasztok! Péntek este párt fogadnék… akár csak nézném őket de igény esetén szívesen masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt…..