Sziasztok!
Írtam privátban. (Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 01. 31. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 18:20
Írtam privátban. (Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 01. 31. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Van esetleg holnap délutánra egy hellyel rendelkező srác aki szívesen fogadna egy párt Nyíregyházán vagy a közvetlen környékén???
Van esetleg holnap délutánra egy hellyel rendelkező srác aki szívesen fogadna egy párt Nyíregyházán vagy a közvetlen környékén???
Sziasztok
Nyíregyen ma este szopatnék,esetleg kölcsönös hoky.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma vagy szombaton, kulturált, ápolt, normális férfiként. (Szolnok 60 km-es körzetében)
Párhoz csatlakoznék ma vagy szombaton, kulturált, ápolt, normális férfiként. (Szolnok 60 km-es körzetében)
Sziasztok!
Ma es holnap estére fiatal pasit vagy part keresünk közös élmények megélésére.
Szép napot mindnekinek
Ma es holnap estére fiatal pasit vagy part keresünk közös élmények megélésére.
Szép napot mindnekinek
Sziasztok!
Kössünk üzletet!
Ápolt valós hpár vagyunk-
Kefélheted a feleségemet én a tiédet!
Ha jól működik, lehet rendszeres is
Szép napot kívánunk!
Kössünk üzletet!
Ápolt valós hpár vagyunk-
Kefélheted a feleségemet én a tiédet!
Ha jól működik, lehet rendszeres is
Szép napot kívánunk!
Tapasztalattal rendelkezo, nem dohanyzo ferfikent a mai, pentek esti, ejszakai orakban szivesen lennek Debrecen vagy annak vonzaskorzeteben levo par kellemes tarsasaga, a holgy elmenyeinek, elvezetenek fokozasa celjabol!
Szabolcsi csaj találkozásra van?
Szép estét. Tapasztalt parokat keresünk párcserés szórakozásra
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Esetleg csinos, fiatal(os) lány/nő vagy pár jár erre, akik gondolkoznak felnőtt témájú tartalomkészítésben? Most ehhez keresnék elsősorban partnereket! Ha lenne ilyen, kérem privátban írjon!
Sziasztok!
Kunszentmárton és környékéről keresek, lányt, középkorú hölgyet diszkrét találkára. Fogadni és utazni is tudok.
Kunszentmárton és környékéről keresek, lányt, középkorú hölgyet diszkrét találkára. Fogadni és utazni is tudok.
Kinyomó pisztolyomra akrylozni akaró hölgyet keresek Nyíregyházáról
Sziasztok
Én egy nyitott ápolt 50-es bi férfi Szabolcs vagy Hajfu vagy bOrsodból ismerkednék diszkréten!
Laci
Én egy nyitott ápolt 50-es bi férfi Szabolcs vagy Hajfu vagy bOrsodból ismerkednék diszkréten!
Laci
Hölgyek társaságát keresem!
Szopok gecit nyelem és persze lovagolok.
Kemény farkú pasit keresek aki meglovagoltatt.
És nem csak online
Kemény farkú pasit keresek aki meglovagoltatt.
És nem csak online
Sziasztok, Erdélyben, Szatmárnémetiben diszkrét, kultúrált helyen a mai nap, fiatal, fiatalos Cuckold párt fogadnék. Köszi.
Hármashoz +fiút keresünk. Egy nagyobb méretű fiút keresnénk aki kifejezetten a hármast imádja és az olyan Nőt aki egy igazi faszimádó, telhetetlen, érzéki ribanc
Írj üzenetet és megbeszéljük. (A fiút tag a párosból hetero!)

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv