Hétvégi huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Elég halott ez a Hajdú megye. Itt tényleg csak pasik vannak? Lányt vagy párt keresünk. Fogadni tudunk.
Sziasztok! Lenne olyan nő Nyiregy környékéről aki komolyan mer és akar is találkozni tartós diszkrét viszonyban ?!
Szolnokon vagy a környékén az átlagosnál nagyobb, feltűnően nagy mellű hölgyet kényeztetnék.
Sziasztok! Szabolcs megyében hölgyet vagy párt keresek egy kis huncutkodásra.
Nyíradony környékén valaki? Irj privi
M3-on van most valaki debrecen felé? Taliznék pihenőben szopatnék
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! A héten megyek Debrencenbe szopatnék a környéken vagy Debrecenben.
))

Sziasztok! Korrekt,ápolt sportos férfias férfi vagyok! Párt keresek.
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Nyíregyházán szopatomat keresem...
Hölgyet vagy párt keresek Szabolcsból
Párok, pasik csajok?
Valaki kaland? Párok? Helyem van ha megbeszéljük.
Sziasztok. Adatlapom alapján ismerkednék.
sziasztok. igen van
(Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 01. 31. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 18:20

Sziasztok
Van esetleg holnap délutánra egy hellyel rendelkező srác aki szívesen fogadna egy párt Nyíregyházán vagy a közvetlen környékén???
Van esetleg holnap délutánra egy hellyel rendelkező srác aki szívesen fogadna egy párt Nyíregyházán vagy a közvetlen környékén???
Csütörtök estére, szolnoki hármas szexre keresünk enyhén biszex pasit. Akit érdekel, írjon privátban.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Csinos alkatú 30-40 es párokat keresünk többes tapasztalattal rendelkezők előnyben de nem feltétel. Fiúkat nem keresünk. Üdv Anita ..