Sziasztok. Írtam privátban! Udv
(Ez egy válasz goodone üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 02:30

Sziasztok!
Péntek este és szombat este ráérünk ismerkedni Debrecenben.
Üdv.
Péntek este és szombat este ráérünk ismerkedni Debrecenben.
Üdv.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hölgyet vagy párt keresek Szabolcsból
Párt fogadnék vagy Hölggyel találkoznék ma este vagy holnap napközben Budapesten a III. kerületben. Cuckold szex. Igényes pasi vagyok kellemes mérettel.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán és környéke. Helyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenki örömére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok! Jövő hét valamelyik hétköznapján délelőtt vagy kora délután szopatnék Nyíregyházán.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok, szopnék-szopatnék ma hely van szoboszlón írj ha érdekel
Párt keresem csatlakoznék harmadiknak!
Helyem van Kisvárda!
Helyem van Kisvárda!
Sziasztok, debrecenben kezdő bi verne farkat. Ha van kocsid, tökéletes
Nem unod még a buziskodást?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2025. 02. 07. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 18:41

Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok. Most hétvégén lány, pár találkozna? Igényes srác vagyok, autóm van utazni tudok.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Keresek párt harmadiknak beszálnék rendszeresen !
Helyem van Kisvárdán!
Helyem van Kisvárdán!
Sziasztok! Nyiregy környéki olyan hölgy aki felvállal egy szererői viszonyt ? Molett telt hölgy elöny Irj rám egyszer élünk és nem harapok !!
Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Nyíregyháza ?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.