Hölgyet keresek találkozásra! Csak ápoltat és normál testalkatút !!!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Debrecen- Nyíregyháza környékén, mélytorkosan szopnék, meztelenkednék.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Sziasztok
A héten Hajdú-Biharban vagyok, ha valaki szeretne kipróbálni.
További sikeres keresést Mindenkinek!
A héten Hajdú-Biharban vagyok, ha valaki szeretne kipróbálni.
További sikeres keresést Mindenkinek!
J-N-SZ.-megyéből valaki?
Sziasztok! Nyiregy és környékéről egy magányos hölgyet keresek aki tartós diszkrét kalandra vágyna úgy igazán benne is lenne írj levelet.
Valaki ma az orosi tóval szemben a földúton?
Nyíregyházán ma ,kölcsönös hokyra stb. autós talira.
Van itt olyan pár aki pasit keres?
Üdvözöllek! 28 éves, nyitott gondolkodású férfi vagyok, kék szemmel, rövid hajjal és 177 cm magassággal. Kortól függetlenül keresem azt a hölgyet, akivel titokban, de őszintén kapcsolódhatunk. Fontos számomra a diszkréció, az intelligencia és az a fajta vonzalom, amit nem lehet megmagyarázni – csak érezni. Mátészalka és környéke előnyt jelent. Várom, hogy rád találjak.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hajdúszoboszlón adatlapunk alapján ismerkedünk!
Tiszafüred balneo valaki?
Sziasztok. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék és találkoznék. Szeretem a fazonos vagy természetes puncit. Van autom szóval utazni tudok.
J-N-SZ.-megyéből valaki?

Sziasztok. Parokat fogadnék szép igényes wellness nyaralómba ..fincsi italozás beszélgetés nasi és szex ..ápolt érett igényes férfi vagyok. Szarvason . Levélbe írj ha érdekel.
Holnap délelőtt Debrecen?Hölgy vagy pár?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! Estére keresek valakit aki orálisan kényeztetne akár többször is!