még nincs meg a kalandtársunk, ma estére!
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Párral vagy szóló pasival kalandoznánk (szóló pasinál 17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
Párral vagy szóló pasival kalandoznánk (szóló pasinál 17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Debrecenben kölcsönös maszti cumi? Egy szakállas/bajuszos pasit szívesen megcumiztatnék a maci farkammal. Hely megoldható.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Sziasztok! Szubmisszív, női rucis crossdresserként keresek határozott, domináns férfiakat (hetero vagy atkív bi), Borsod vagy Szabolcs megyéből. Leginkább a 40+ korosztály izgatna.
Hölgyet, párt (a hölgy örömére) keresek Nyíregyházán
ma estére!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma este férfi beszálló vagy pár? Berettyóújfalu koncert után autós

Sziasztok! 49 éves helyell rendelkező férfi várja magányos nő jelentkezését ! Jelige tartós szerető
D
ebrecen környékén párokhoz csatlakoznék vagy valami kaland is jo lehet hölgyekel .
ebrecen környékén párokhoz csatlakoznék vagy valami kaland is jo lehet hölgyekel .
Jóreggelt! Nyíradony és környékéről van itt valaki? Diszkréció fontos!! Írj pm

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Júniusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok!!! Ma délután esetleg érett pár akikhez lehetne csatlakozni? Hajdú- Szolnok - Békés megyébe szivesen utazom! Bisex megbeszélhető, ha passzív a férj!

Sziasztok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Legyen szép napotok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Legyen szép napotok!

Van itt pár aki pasit fogadna Szabolcs megyébe?
Szívesen találkoznék veletek!
(Ez egy válasz Jupet üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok most 6vegen ra ero nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak elotte a nejet?hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Szabolcs megyébe keres pár férfit?
Szabolcs megyébe keres pár férfit?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecen drive on lesz ma kint valaki?