Sziasztok!
Hosszú távra keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnereket.
Hosszú távra keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnereket.
Debrecenbem keresnenk holgyet harmadiknak
Kész.
https://www.goldengate.hu/forum/tema/889975-Nyiregyhaza-kornye- ki-szabadteri-talalkozasi-helyek (Ez egy válasz SugarRay üzenetére (2025. 05. 30. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 13:38
https://www.goldengate.hu/forum/tema/889975-Nyiregyhaza-kornye- ki-szabadteri-talalkozasi-helyek (Ez egy válasz SugarRay üzenetére (2025. 05. 30. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó lenne, ha Szabolcs megye ezen a téren sem maradna le. Egy fórum sokat lendíthetne a közösségen, ahol bárki megoszthatná a helyszíneket, tapasztalatokat és a fontos szabályokat is.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Jó lenne, ha Szabolcs megye ezen a téren sem maradna le. Egy fórum sokat lendíthetne a közösségen, ahol bárki megoszthatná a helyszíneket, tapasztalatokat és a fontos szabályokat is.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2025. 05. 30. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 13:12

Azért nem lenne rossz egy olyan hely itt a közelben mint Debrecenben a Teva erdő vagy Budapesten a reptér és Szépvölgyi út. Ahová ki lehetne menni akár az olyanoknak akik kukkolót vagy beszállót keresnek, vagy akik szeretnek nézni másokat szex közben. Vagy akik élvezik az olyan ismerkedést ahol teljesen ismeretlen a partner és csak ránézés alapján döntik el, hogy akarnak-e tőle valamit. Ennek is megvan a maga szépsége, izgalma. Szerintem attól az úttól lennének erre jobb és kényelmesebb helyek is Nyíregyháza közvetlen környékén.
Azért nem lenne rossz egy olyan hely itt a közelben mint Debrecenben a Teva erdő vagy Budapesten a reptér és Szépvölgyi út. Ahová ki lehetne menni akár az olyanoknak akik kukkolót vagy beszállót keresnek, vagy akik szeretnek nézni másokat szex közben. Vagy akik élvezik az olyan ismerkedést ahol teljesen ismeretlen a partner és csak ránézés alapján döntik el, hogy akarnak-e tőle valamit. Ennek is megvan a maga szépsége, izgalma. Szerintem attól az úttól lennének erre jobb és kényelmesebb helyek is Nyíregyháza közvetlen környékén.
(Ez egy válasz SugarRay üzenetére (2025. 05. 30. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 30. péntek 11:06

Orosi szervízút (Nyíregyháza)
A helyet sokan izgalmas találkozóhelyként írják le, de a valóság jóval csendesebb. Spontán akció ritka, gyakran teljesen üres. Többnyire nem független, diszkrécióra törekvő heteró, biszex, meleg emberek járnak ide, akik elbújni jönnek, nem kezdeményezni. Ha valaki pezsgést keres, itt ne várjon túl sokat.Egyébként a hely egy gyors légyottra tökéletes ha pároddal vagy előre megbeszélt valakivel szervezed le.
A helyet sokan izgalmas találkozóhelyként írják le, de a valóság jóval csendesebb. Spontán akció ritka, gyakran teljesen üres. Többnyire nem független, diszkrécióra törekvő heteró, biszex, meleg emberek járnak ide, akik elbújni jönnek, nem kezdeményezni. Ha valaki pezsgést keres, itt ne várjon túl sokat.Egyébként a hely egy gyors légyottra tökéletes ha pároddal vagy előre megbeszélt valakivel szervezed le.
Orosi szervízút (Nyíregyháza)
Debrecenben cumiznék ma este 6 ig rugalmasan rá érek diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
TEVA erdőben van most valaki?
Szia. Mikor?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 30. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben szopatnék diszkréten egy gyorsat. Tali megtörténik megyünk tovább

igen így van
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 12:06

Igen,Nyiregy mellett Oroson az elkerülő melletti út.. már szex útnak hívják
ma napközben lesz kint valaki az Orosinál ?
Jún 1 vasárnap Máriapócson koncert közben, után pár lenne kocsis kalandra?
Sziasztok.
Szabad a hétvégénk,valami izgalmas programra gondoltunk ...
Párt keresünk elsősorban,de jóképű pasi is szóba jöhet
Szabad a hétvégénk,valami izgalmas programra gondoltunk ...
Párt keresünk elsősorban,de jóképű pasi is szóba jöhet

csajt keresek hosszutávra kotelek kornyékén 53 vagyok tobbit privátba
fiatal sofőr most Debrecenben? Hölgyet kellene hazahozni.
Sziasztok! Elektromos kapumotort bekötök,fizetes természetben címszóval, a többit privátban

Ha gondoljátok most indulok Debrecenbol!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 19:27

Szabaddá vált a ma esténk. Szivesen fogadnánk potens fiút, párt.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.