Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
Hali, Nyíregy környéki uni pasival ismekednék
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok.olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párt, házaspárt fogadok ma ,nyiregyen élek, irjatok privire . peti
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Hétvégén ha pár, vagy hölgy egyedül meglátogatná az orosi útat, privatban jelezheti! Csak heteró alapon!
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma este is szivesen fogadunk párokat, potens férfiakat.
Szia!
Találtatok kalandot? (Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Találtatok kalandot? (Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy Találkozásra?
Szaiaztok. Debrecenben ma valaki/valakik?
Írtam privátba!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,50es hetero hàzaspàr kalandot keres
Akár reggel vagy délelőtt is?
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 19:38

Sziasztok!
Holnap Tiszafüreden pár, férfi, vagy lány?
Napközben kaland lenne a cél
De kár,hogy holnap nem leszek itthon :( szivesen.....
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 19:38

Sziasztok!
Sziasztok!
Ma estére hölgy partneremet keresem Nyíregyházán.