Egy másik fórumba beírtam, de itt is helytálló ( sajnos ) a dolog, ezért bemásolom ide is .:
Nyíregyházán mi kettőt tudunk az egyik az Orosi , a másik a 4s főúti. Nyilván biztosan van több is , sőt biztos, azaz tudunk többet is, de azokat nem látogatjuk, így az nem is érdekel minket, sem szólóban sem párban.
A legnagyobb gond az, hogy nem tudjuk felfogni, hogy ha már van egy normális nyugis-és diszkrét hely ilyenre, akkor miért kell szemetelni, szétdobálni mindent, óvszert, törlőt, pzs-ket, italos dobozokat, csikkeket stb . . . na ettől és ebből lesz legtöbbször gond, a szemetelés miatt, mert ez a szemetelés egy full igénytelen emberekre vall, sajnos vannak ilyenek a helyek látogatói között, ezek a helyek találkahelyeknek indultak, indulnak nem pedig szemétlerakónak, és már uram bocsá.- nyilvános illemhelyeknek . . . ! Persze tisztelet a kivételnek, jó lenne ha a kivételek lennénk többen. Szép napot mindenkinek
Nyíregyházán mi kettőt tudunk az egyik az Orosi , a másik a 4s főúti. Nyilván biztosan van több is , sőt biztos, azaz tudunk többet is, de azokat nem látogatjuk, így az nem is érdekel minket, sem szólóban sem párban.
A legnagyobb gond az, hogy nem tudjuk felfogni, hogy ha már van egy normális nyugis-és diszkrét hely ilyenre, akkor miért kell szemetelni, szétdobálni mindent, óvszert, törlőt, pzs-ket, italos dobozokat, csikkeket stb . . . na ettől és ebből lesz legtöbbször gond, a szemetelés miatt, mert ez a szemetelés egy full igénytelen emberekre vall, sajnos vannak ilyenek a helyek látogatói között, ezek a helyek találkahelyeknek indultak, indulnak nem pedig szemétlerakónak, és már uram bocsá.- nyilvános illemhelyeknek . . . ! Persze tisztelet a kivételnek, jó lenne ha a kivételek lennénk többen. Szép napot mindenkinek

ez igaz, ezért nem hirdetünk már mi sem párként itt, a közös oldalt töröltük, pont amiatt hogy normális párok, nők szinte kikoptak, csak magukat párnak és / vagy nőnek kiadó pasik vannak mostanság többségben. -anno veletek is ismerkedtünk amúgy
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2025. 06. 10. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, tudja valaki az okát annak, hogy valaki nem tud értelmezni és olvasni ? Ha kiírom hogy női masszőrt keresek, miért jelentkezik pasi masszázsra, nem is értem
biztos a nap megsütötte, nemde ?

Innen hova tűntek a párok, lányok?
Csak pasik vannak.
Csak pasik vannak.

Sziasztok
Dél körül ki nézek az Orosira(ffi tag)
Mindenre vevő vagyok…pár,nő,ffi (kukkolás is)
Dél körül ki nézek az Orosira(ffi tag)
Mindenre vevő vagyok…pár,nő,ffi (kukkolás is)
Ma Debrecen nagyerdőre tervez kimenni?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hölgy masszőrt keresek, priviben írj- köszönöm
Sziasztok!
Megbízható, intelligens, egészséges férfiként keresek egy szimpatikus párt holnap napközben Nyíregyháza-Vásárosnamény-Mátészalka-Nyírbátor vonzáskörzetében egy tartalmas, felejthetetlen hármas együttlétre!
Írjatok bátran és megbeszélünk mindent!
Megbízható, intelligens, egészséges férfiként keresek egy szimpatikus párt holnap napközben Nyíregyháza-Vásárosnamény-Mátészalka-Nyírbátor vonzáskörzetében egy tartalmas, felejthetetlen hármas együttlétre!

Írjatok bátran és megbeszélünk mindent!
Sziasztok Gábor vagyok én szívesen takoznék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 14:03
Törölt felhasználó (4731326)

Sziasztok pár keresünk ma estére van itt olyan aki találkozni is mer?
Hölgyet keresek Nyíregyházáról
Sziasztok pár keresünk ma estére van itt olyan aki találkozni is mer?
Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
Hali, Nyíregy környéki uni pasival ismekednék
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Akár a mai napon!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok.olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párt, házaspárt fogadok ma ,nyiregyen élek, irjatok privire . peti
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny.