Nyíregyháza???
Debrecen környékén ki nudizik meztelenkedik valamerre a héten?
Sziasztok!
Biszex párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére
Biszex párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére
Sziasztok. Ma délután 17-óra körül kinéznék az orosi tóval szemben. Kanos pasi jó lenne.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb pasit szívesen megcumiztatnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
A héten Mezőtúr környékén nyaralunk. Keresnénk egy sportos srácot csinos MILF feleségem számára....
Privát üzenetben jelentkezz légyszíves!
Privát üzenetben jelentkezz légyszíves!
Sziasztok. Szolnok, Tiszaföldvár, Kunszentmárton környéken hölgy, esetleg pár?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ápolt 41 éves férfi ismerkedne hosszabb távra keresek hölgyet, párt Nyíregyházán.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
2025.06.23. (hétfő) valaki, aki esetleg beülne mondjuk egy kávézóba egy ismerkedős beszélgetésre?
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
2025.06.23. (hétfő) valaki, aki esetleg beülne mondjuk egy kávézóba egy ismerkedős beszélgetésre?
Sajna mèg nem. Eddig valahányszor arra gurultam, soha nem láttam senkit.
Sajna mèg nem. Eddig valahányszor arra gurultam, soha nem láttam senkit.
(Ez egy válasz zniti üzenetére (2025. 06. 21. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 21. szombat 08:16

Volt már ott kalandod? En motorral ott járok el minden nao 17 ora utan
Ma estére keresek partnereket. Ápolt, igényes pasi vagyok.
Nyíregyházán kinek lenne kedve szopatni??
Holnap délután-este Szolnokon szopatnék. Farkam átlagos méretű.
Üdv.
Üdv.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Sziasztok Hajdúszoboszlói hölgypartnert keresek hosszútávra, teljes diszkréció mellett, szenvedélyes találkozókra!!!
Szoboszlón ma délelőtt cumiztatnék kocsimban.