Napközbeni szabadidővel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspár vagyunk. Hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású párokkal, fiúkkal ismerkedünk hosszú távra. Helyünk van, de ésszerű távolságra utazunk is.
Többes szex terén tapasztalt házaspár vagyunk. Hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású párokkal, fiúkkal ismerkedünk hosszú távra. Helyünk van, de ésszerű távolságra utazunk is.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Nyíregyházán most esetleg nö, pár,kikhez csatlakozhatnék
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Autos szex kaland velünk? Csak hetero
Sziasztok, holnap azaz kedden szopnék, szopatnék vagy párhoz csatlakoznék hajdúszoboszlón egész nap van helyem is tudok fogadni!! Irj ha érdekel!
Sziasztok. TiSZA TÓ!!! Tiszafureden keresek valakit autós vagy szabadban szexhez! Passzív oldalt kedvelem! Akar úgy is ha talizunk szex es mindenki megy a dolgára! Akar többen is lehettek!
Senki.... Megint csak egyedül ülök itt
(Ez egy válasz sex pistols üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma igazi párok hajdu bihar autos sex ??
HAlihó! Szerdán délelőtt izgalmas párokat keresek Nagyerdőn Debrecenben. Akik szeretik a nagyfarkú pasikat

Orosi úton van valaki?
Halika, Szolnokon keresnék lányt / párt
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni vagy Nyíregyházi helyel rendelkezö fogadni tudó pasival,pasikal, nővel párral.Sexualis életünk színesítette
Halika, Szolnokon keresnék lányt / párt
Sziasztok.
Parcserere keresunk part .
Akár csak párcseres szopasra is .
Parcserere keresunk part .
Akár csak párcseres szopasra is .
Sziasztok!
MA esetleg valaki/valakik az orosi szervizútnál?
MA esetleg valaki/valakik az orosi szervizútnál?
Hali. Már bocs de azt hittem 2 hét alatt a gép elé ülsz
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 30. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
40 feletti nőkkel ismerkednék Nyíregyháza környékén.