Debrecenben ma délutani-esti órakban bi/meleg pasikkal taliznék. Hely és ovszer legyen. Írj üzenetet.
Sziasztok partnert keresek. Alkalmi vagy hosszútávra Nyíradony környékén ma! Diszkréció fontos!

Sziasztok!
Telt szépkorú hölgyet keresek kézimunkára vagy franciára!
Telt szépkorú hölgyet keresek kézimunkára vagy franciára!
Sziasztok ismerkednénk veletek!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 13:46

Sziasztok!
Párokat, férfiakat keresünk szexuális életünk színesítéséhez. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Párokat, férfiakat keresünk szexuális életünk színesítéséhez. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok
Nőkkel párokkal ismerkednénk!
Nőkkel párokkal ismerkednénk!
Szia!
Hölgyet keresek találkozásra! Motor autó van.
Hölgyet keresek találkozásra! Motor autó van.
Sziasztok
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok Debrecen közeléből
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok Debrecen közeléből
Sziasztok! Julius 10-13 ig Tiszafüreden keresek lányokat esetleg párokat hetero alapon
Sziasztok, Szolnok környékén pár akik férfi beszálót keresnek akár most?
Sziasztok!
Nyíregyháza ma este????
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok, hajdúszoboszlóra jön pár/férfi tag a következő napokba?? Irj privátba.
sziasztok feleseget kényeztetnék a ferje elott akit ez izgatná hely kellene utazni tudnek.
Sziasztok.Ma pár,nő aki csatlakozna.Nudizás,medencézés,szex.Heves megye.
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra akár hozzám is koltozhetne én 53 vagyok szolnok mellett lakom tobbit privátba
Sziasztok. Esetleg most valaki Nő,pár, Nyíregyháza környékén?
Sziasztok! Szolnokon pasi? Pasik szex? Nem holnap! Ma!
Sárospatak-Sátoraljaújhely és környékén hölgyet kényeztetnék, vagy párhoz csatlakoznék!
Minden érdekel: cuckold, 1+2, orális játékok, szabadban, stb, stb, stb!
Írj, írjatok bátran!
Helyem van!
Minden érdekel: cuckold, 1+2, orális játékok, szabadban, stb, stb, stb!
Írj, írjatok bátran!
Helyem van!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.