Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ismerkedni és találkozni Velem ma este, Szabolcs, Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ismerkedni és találkozni Velem ma este, Szabolcs, Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Magányos nő Nyiregy körmyékéről? Aki komolyan akar talizni és nyitott egy viszonyra írj ràm!
Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban!
Ma délelőtt Berettyóujfaluban cumiztatnék!
Sziasztok.
Holnapi napra(szombat ) keresünk masszőrt ,vagy egy szimpi párt.
Debrecen és környéke,helyünk van!
Holnapi napra(szombat ) keresünk masszőrt ,vagy egy szimpi párt.
Debrecen és környéke,helyünk van!

Valaki most debrecenben? Párok hölgyek?
Sziasztok!
A jövô hètre keresünk àpolt igènyes jò megjelenèsü partnert/partnereket!!!
A jövô hètre keresünk àpolt igènyes jò megjelenèsü partnert/partnereket!!!
Sziasztok
Nyíregyházi hellyel rendelkező srác vagyok. Hölgyek és párok ismertségét keresem, profilomon többet is megtudhattok rólam. Várom a megkereséseteket!
Nyíregyházi hellyel rendelkező srác vagyok. Hölgyek és párok ismertségét keresem, profilomon többet is megtudhattok rólam. Várom a megkereséseteket!
Sziasztok, 18:00után Szoboszlón szopnék!! Írj ha érdekel!
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok! Van itt olyan hölgy aki nem fél egy masszázstol? És igényt tartana rá? Nyiregyen
Debreceni ffit keresek akivel a szeretőmnek meg adnánk a jusát
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek !
Privát üzenetben telefonszám csere!
Diszkréció garantált !
Adatlapom alapján keresek !
Privát üzenetben telefonszám csere!
Diszkréció garantált !

Nyíregyházán pár csaj kalandozna?
Sziasztok
Ma Nyiregyházi debreceni úton lévő szervíz úton hölgy vagy párnak lenne kedve huncutkodni?privátban várom az üzeneteket
Szép napot
Ma Nyiregyházi debreceni úton lévő szervíz úton hölgy vagy párnak lenne kedve huncutkodni?privátban várom az üzeneteket
Szép napot
látod látod.... a sok kamugép... ezek cseszik el az emberek, és partnerkeresők bizalmát, aztán meg csodálkoznak.... csak épp nincs miért csodálkozniuk. Szerencsére a kamusokról kiderül úgy is előbb utóbb, mert rá lehet jönni, illetve a fórumokban ki is írják róluk korrekt módon
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2025. 08. 08. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 07:53

Én tegnap jártam így hogy nem jött el. Kívételes napok egyike volt hogy volt helyem. Megbeszéltük hogy jön, találkozási pontot is leírtam. Én jészültem, vártam türelmesen, de semmi, nem jött, nem írt a levelemre, pedig fent van azóta is.
Hátha mégis van olyan fiatal lány, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét.
Valamint ez a férfi - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítené...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban...
Valamint ez a férfi - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítené...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...

Teljes élvezet, teljes titokban...
Jó reggelt! Ma este igényes párokhoz csatlakoznék adatlap szerint!