Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ismerkedni és találkozni Velem ma este, Szabolcs, Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ismerkedni és találkozni Velem ma este, Szabolcs, Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék hetero alapon.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék hetero alapon.
Cserkeszőlőn éjszakai fürdőben van esetleg ma nyitott pár, vagy szóló pasi? Mi pár vagyunk és szívesen ismerkednénk itt
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, ma este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Kabán valaki maeste?
Tiszai strandoláshoz, csónakázáshoz, meztelenkedésre, izgalmas és perverz időtöltére keresek Nőt, Nőket, Párokat Martfű Környékén!!??
Cserkeszolo strand délelőtt ?
Napközbeni szabadidővel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
sziasztok 40 pár vagyunk ma berettyóújfaluban a stradon leszünk lányal vagy párral ismerkednénk[#wave
Debrecenben valaki ma napkozben?
Szép napot.
Jászberény környékén párokhoz csatlakoznék..
Írjatok nyugodtan,priviben mindent megbeszélünk.
Jászberény környékén párokhoz csatlakoznék..
Írjatok nyugodtan,priviben mindent megbeszélünk.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
keresunk 60 feletti pasit vagy csajt akik biszexek a párom 45 én 53 éves vagyok extrém dolgok is ok tobbi privátba
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Hajdúszoboszlón nem cumiztatna valaki mostanában?
Hetero 32 éves férfi nőt keres Debrecenben:
Értelmes, igényes, kellő humorral rendelkező férfi vagyok, aki barátságot keres extrákkal – kötöttségek nélkül.
Nem keresek drámát, csak egy nőt, akivel újra és újra jó együtt lenni – kikapcsolódni a hétköznapokból.
Olyan alkalmi vagy rendszeres partnert keresek, akivel diszkréten, kellemesen tölthetjük el az időt – délutánonként vagy esténként.
Nem gond, ha kapcsolatban vagy, a teljes diszkrécióm garantált.
Van helyem, időm, kedvem – ha benned is megvan az őszinte nyitottság, szívesen ismerkedem.
Pár sor egyeztetés után legalább egy testalkatfotót váltanánk, aztán mehet a találkozó.
Az ápoltság, intelligencia és igényesség számomra alap.
Értelmes, igényes, kellő humorral rendelkező férfi vagyok, aki barátságot keres extrákkal – kötöttségek nélkül.
Nem keresek drámát, csak egy nőt, akivel újra és újra jó együtt lenni – kikapcsolódni a hétköznapokból.
Olyan alkalmi vagy rendszeres partnert keresek, akivel diszkréten, kellemesen tölthetjük el az időt – délutánonként vagy esténként.
Nem gond, ha kapcsolatban vagy, a teljes diszkrécióm garantált.
Van helyem, időm, kedvem – ha benned is megvan az őszinte nyitottság, szívesen ismerkedem.
Pár sor egyeztetés után legalább egy testalkatfotót váltanánk, aztán mehet a találkozó.
Az ápoltság, intelligencia és igényesség számomra alap.
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sportos, bi passzív férfivel ismerkedne jnsz megyei pasi.
Valaki kemecsen raer? Szabolcs megye