Nem tudtok vagy nem akartok?
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Nyíregyházán az orosin vagy a debreceni szervízúton párok vagy hölgyek van kedve valakinek talizni?
Nyíregyházán az orosin vagy a debreceni szervízúton párok vagy hölgyek van kedve valakinek talizni?
Elnézést kérünk azoktól, akiknek nem tudtunk válaszolni.
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 10:16

Gergelyiugornya környékén valahol egy kis nudizás ma délután?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Debrecen és környékén ismerkednék
Mindent vállalsz?Mindenhol? Nyáriszünet?
(Ez egy válasz Oneobject25 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 18:27

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Irtam uzenetbe.
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 15:16

Sziasztok.pár vagyunk Nyirbator és környékéről keresünk kis farkú ferfiakat akik szivesen kukkolnak és kivernék a farkukat velem egyutta terhes felesegemre. Élvezni nyaktol lefelé bárhová lehet. Csakk akk irj ha 2 órán belül tudsz jönni. Van lehetoseg plusz keresre is de ezt majd privatban. ,"mar kerestünk embereket tudjuk volt akinek gondja volt a feltételekkel mar valtozott minden
Sziasztok! Nyíregyházi intersparban ma délután negyed 5körül láttam egy gyönyörű nőt. Rövid vörös haj, izmos lábak és nagyon rövid rózsaszín miniszoknya. Ha esetleg magára ismer vagy valaki ismeri kérem jelezze! Nagyon izgató volt!!!
Sziasztok.pár vagyunk Nyirbator és környékéről keresünk kis farkú ferfiakat akik szivesen kukkolnak és kivernék a farkukat velem egyutta terhes felesegemre. Élvezni nyaktol lefelé bárhová lehet. Csakk akk irj ha 2 órán belül tudsz jönni. Van lehetoseg plusz keresre is de ezt majd privatban. ,"mar kerestünk embereket tudjuk volt akinek gondja volt a feltételekkel mar valtozott minden
Sziasztok.Hétvégén párt vendégül látnék.
Nagykálló kállósemlyén környékén valaki?
Sziasztok
A héten bármelyik nap találkoznék hölgyekkel, vagy párokhoz csatlakoznék
Üd: Beni
A héten bármelyik nap találkoznék hölgyekkel, vagy párokhoz csatlakoznék

Üd: Beni
Jelenleg csak a ma délután/este megfelelő.
(Ez egy válasz Boborjan01 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnapi nap esetleg?
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 10:16

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Hali!
Csütörtök késő este-éjszaka keresnék valakit akivel ellehetne lenni...
Debrecenben csak.
Írjatok

Csütörtök késő este-éjszaka keresnék valakit akivel ellehetne lenni...

Írjatok

Jóreggelt! Mátészalkán keresem hölgy partnerem alkalmi kalandozásra. Munkám miatt leszek ott ma kb dél-fél1 ig, diszkréció fontos!
Még mindig keresek
(Ez egy válasz csajtkeresek üzenetére (2025. 08. 12. kedd 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 10:01

Sziasztok
Párt keresek hajózni a Tisza-tóra.
Délutáni órákban vagy hétvégén lehetne a vízen eltölteni pár órát
Olyan írjon aki el is jön
Párt keresek hajózni a Tisza-tóra.
Délutáni órákban vagy hétvégén lehetne a vízen eltölteni pár órát

Olyan írjon aki el is jön