Nincs senki Nyíregyházán? Aki szopatni szeretne??
Nincs senki Nyíregyházán? Aki szopatni szeretne??
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Jászság és környékén Fiú-Lány pár hármas élményekre 50-es 60.as korosztályból
Sziasztok
A héten bármelyik nap találkoznék hölgyekkel, vagy pártokhoz csatlakoznék, akár közös nudizás vagy strand is szóba jöhet.
Üdv Beni
A héten bármelyik nap találkoznék hölgyekkel, vagy pártokhoz csatlakoznék, akár közös nudizás vagy strand is szóba jöhet.
Üdv Beni

Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Írtam privátba!
(Ez egy válasz kisszandor üzenetére (tegnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:14

Sziasztok. Telt párommal aug 16-17- én Nyíregyházán leszünk. Szívesen fogadunk hetero alapon férfit vagy párt párcseréhez.
Sziasztok. Telt párommal aug 16-17- én Nyíregyházán leszünk. Szívesen fogadunk hetero alapon férfit vagy párt párcseréhez.
Szia. Írtam.
(Ez egy válasz Ricccs üzenetére (tegnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:55

Sziasztok! Mi ezen a héten csütörtöktől vasárnapig Tiszafüreden nyaralunk a feleségemmel. F33/N32 vagyunk. Várjuk páros vagy férfi jelentkezését hozzánk egy kis "mókára".
Hali. Fehérgyarmat,Mátészalka környéki hölgy van itt? Ak laza tartós kapcsoltra
Ma este hölgy, pár nyíregyen?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok! Mi ezen a héten csütörtöktől vasárnapig Tiszafüreden nyaralunk a feleségemmel. F33/N32 vagyunk. Várjuk páros vagy férfi jelentkezését hozzánk egy kis "mókára".
Nem tudtok vagy nem akartok?
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (tegnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Nyíregyházán az orosin vagy a debreceni szervízúton párok vagy hölgyek van kedve valakinek talizni?
Nyíregyházán az orosin vagy a debreceni szervízúton párok vagy hölgyek van kedve valakinek talizni?
Elnézést kérünk azoktól, akiknek nem tudtunk válaszolni.
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (tegnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Debrecen és környékén ismerkednék
Mindent vállalsz?Mindenhol? Nyáriszünet?
(Ez egy válasz Oneobject25 üzenetére (tegnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:27

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Puszi
Puszi