Sziasztok! Hölgyet, párt keresek közös élményekre, akár társaságként is! Hölgyet, aki kényeztetésre vágyik! Szereti, ha kényeztetik, ha élvezik minden porcikáját! Kukkolás, extém dolgok is érdekelnek! Fő, hogy mindenki jól érezze magát!
Sziasztok! Hajduszoboszlón most esetleg valaki(k)? Helyem sajnos nincs
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Pár szabolcsbòl van itt aki ismerkedne?
Tiszafüred és környékén keresem a szeretőmet hosszabb távra diszkréció fontos
Írj rám
(Ez egy válasz nyalifali6969 üzenetére (tegnap 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:24
Szabolcs megye - helyem van - keresnék normális borotvált pasit - akit orál kielégítenék - csak komolyak viber szám irj -
Sziasztok holnap 12 után valaki nem akar cumizni vagy közös hoki 35 éves macis bi fiú helyem nincsen
Sziasztok! Olyan párt, illetve akár nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intim méretet kedvelik! Magas, sportos fiatal egyetemista pasi vagyok! Utazni is tudok, így a távolság nem akadály. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
12.03 szerda estét Debrecenben töltöm, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállásra. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. 33 éves 184 cm magas, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, humoros, nyitott pasi vagyok. Írjatok bátran
12.03 szerda estét Debrecenben töltöm, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadnék jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállásra. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. 33 éves 184 cm magas, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, humoros, nyitott pasi vagyok. Írjatok bátran
Hello!
Hétfőn Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba..
Hétfőn Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba..
Párok hölgy tagjának érzéki kényeztető masszírozása!!!
Párt,Pasit,Hölgyet keresek....
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Hello!
Páros van itt aki ismerkedne?
Páros van itt aki ismerkedne?
Mai napon ráérő nyíregyházi nő?
Sziasztok! Bi pasi vagyok ismerkednék ma párral , házaspárral helyem van, de utazok is . peti
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.

vazelinator

andi