Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Csak maradjon is így
Sok sikert!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (ma 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (ma 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
alakul, mindenki megvan
most még!
(Ez egy válasz FatBastard üzenetére (ma 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
most még!
(Ez egy válasz FatBastard üzenetére (ma 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este Nyíregyházán szopatnék!
Naa, alakul? Vagy megint köddé vált mindenki?
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:02
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap este party!
Reméljük most nem nyuszi, magát meggondoló párral és pasival leveleztünk és megvalósul a holnapunk!
Reméljük most nem nyuszi, magát meggondoló párral és pasival leveleztünk és megvalósul a holnapunk!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!! Utazni és fogadni is tudok!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!! Utazni és fogadni is tudok!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok! 01.19-én Debrecenben leszek, helyem van. Szívesen fogadnék csinos, jó fej párt, nőt vagy transzneműt. Esetleg férfi párost. 34 éves jó megjelenésű, 184 cm férfi vagyok. Intelligens, kitartó és a többes szexben tapasztalt, nyitott ember vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. Minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Peti vagyok bi fiu ismerkednék párral nyiregyen helyem van, de utazok is privire irjatok pusz
Sziasztok! Hajdú-Bihari elhanyagolt hölggyel ismerkednék diszkrét kapcsolatra. Nyalás imádó vagyok. Én 53 éves, igényes, diszkrét, ápolt férfi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit Szolnokon!
Esetleg tevanal van valaki?
Debrecen malom park férfi WC valakinek esetleg kedve egy kis oral szopni vagy szopatni mindegy igazabol?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Most valaki Nyírbátor környékén alkalmi titkos kaland?
még egy potens, IQ+os kandúr jöhet!
tegnap 21:02
Holnap este party!
Tiszafüred és környékén keresem szopni imádó partnerem megyek hozzád beülök a fotelba és te élvezésig kényeztetsz vagy még tovább

vazelinator

Holly Monroe