Ma estére teljes értékű barátnőt keresek! Nem mertek írni
Hölgyet,párt,pasit keresek....Eger-Gyöngyös-Tiszafüred környékéről.
Ma debrecenben valaki szopni vagy szopatni nálam?
Mármint párok is kiírhatnák, ha arra járnak és kukkolhatóak, be lehet szállni
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (tegnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregy? Van valaki?
Jelezhetnék mikor járnak arra. Biztos lenne sok érdeklődő
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (tegnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktak lenni már volt hozzá szerencsém
Sziasztok!
Hajdúböszörmèny-Debrecen környèken hölggyel,pàrral ismerkednèk!
Hajdúböszörmèny-Debrecen környèken hölggyel,pàrral ismerkednèk!
Esetleg párok nem járnak arra?
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (tegnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiút keresünk maestére fogadnitudunk,viberszam előny.
Holnap 2 után valaki orosi út??
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Unilever és a lakopark közé,ahol vannak beállók
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (tegnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:13
18 óra után a Nyírbátori széna réti lakopark beépítetlen területére kimennék kalandozni,kukkolhato leszek
18 óra után a Nyírbátori széna réti lakopark beépítetlen területére kimennék kalandozni,kukkolhato leszek
Sziasztok! Mai nap vagy estére keresek hellyel rendelkező nőt vagy párt a hölgy örömére Nyíregyházán vagy környékén
Sziasztok.. Nyiregyi vagy környéki párt, lányt keresek..Akik tényleg találkoznának ma..39 éves srác vagyok
Maestére párt ,illetve fiút keresünk ,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok! Ma délelőtt Nyíregyházán szopatnék!

vazelinator

Sharon