Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek párokat, hölgyeket hétköznap nap közbeni találkozóra. Minden megoldás érdekelne, keressetek nyugodtan! Hely kellene, sajnos az nincs. Utazni tudok. Sok sikert mindenkinek!
Hellye sírás!
(Ez egy válasz Csodordoki üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 05:22
(Ez egy válasz Csodordoki üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia kuldj wacapot.en lanyt keresk vagy milfet.Hejjileg honnan?
Nyilván van, de mi alapján válasszon téged?
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 02. 20. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 20. péntek 18:37
Nem hiazem el hogy nincs egy 55 plusszos nö aki nem szeretne egy jo dugást ?? Vagy ha fiatalabb de laskás denevér puncivel redelekzzen. Nagyon kinyalnám
Keresek még irjatok nyugodtan!
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 02. 22. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 22. vasárnap 22:28
Sziasztok! Holnap délelőttre azaz hétfőre keresek hölgyet Debrecenben titkos kalandra. Kb délig leszek ott. Csak diszkréten!
Szia kuldj wacapot.en lanyt keresk vagy milfet.Hejjileg honnan?
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távra keresek pasit,holnap este személyes találka.
Debrecen vagy Nyíregyháza vonzáskörzetében keresnék nőt rendszeres franciára vagy kézimunkára (több is lehet) heti 1-2 alkalom. Nem lennék hálátlan!
Sziasztok! Holnap délelőttre azaz hétfőre keresek hölgyet Debrecenben titkos kalandra. Kb délig leszek ott. Csak diszkréten!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán szex kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok! 42 éves bi uni férfi vagyok! 24-én kedden délelőtt valaki Hajdúböszörményben? Írj
Orosi út ma valaki?
Sziasztok!
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van nyíregyen, de utazok is puszi
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van nyíregyen, de utazok is puszi
sziasztok ketten egy punciban doilopgra nyitott pároakkal ismerkednek ha vanak itt? Hely kelelne utazni tudnek
Ma este kalandoznánk párral, pasival Szoboszlón!?
Sziasztok! Nyiregyi férfi Érett hölgypartnerét keresi Szabolcsból!Érett barack a legédesebb
Mai estén keresem debreceni független kedves Hölgy, Háziasszony társaságát.
Nem bánod meg, érzéki, kedves és figyelmes férfi vagyok.
Csókpuszi
Nem bánod meg, érzéki, kedves és figyelmes férfi vagyok.
Csókpuszi
Mikor?
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne?
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne?

vazelinator

krisz0719
Luciana