Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sajnos ez itt rendszeresen előfordul!
(Ez egy válasz Horze üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Intelligencia kérdése...
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
A visszaírt NEMLEGES válasz is korrektebb a hallgatástól. De nem vagyunk egyformák
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
A visszaírt NEMLEGES válasz is korrektebb a hallgatástól. De nem vagyunk egyformák
(Ez egy válasz BogiDev üzenetére (tegnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:41
Sziasztok.
Fiatal HETERO pasit keresünk HÁRMASOZNI.
Helyileg NYÍREGYHÁZA körül.
Akiknek nem irtunk vissza az azért van mert a párosunk valamelyik tagjának sajnos nem volt meg a szimpátia.
Köszönjük a sok üzenetet.
Akiknek nem irtunk vissza az azért van mert a párosunk valamelyik tagjának sajnos nem volt meg a szimpátia.
Szolnokon, szívesen elajándékoznám vagy elcserélném feleségem punci illatú tangáját hasonló érdeklődésűvel.
Az orosi erdőnél sétáló,szexelő pár innen van?
Kamionos pasi Kecskeméten?
Kíváncsi hetero pasi? Írj ha érdekel.
Kíváncsi hetero pasi? Írj ha érdekel.
Fiút keresünk maestére aki tud utazni ,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Ma este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Szolnokon és közeli környékén keresnék párt vagy nőt, lànyt, heteró alapon. 18M.
Ápolt,inteligens,irányítható pasi férfi,nő párhoz csatlakozna mindkét fél örömére,kedvére.
Sziasztok.
Szia. Tudnál nekünk mesélni erről? Sok helyen olvastuk, de fogalmunk sincs mi ez. Kérhetném ,hogy privátban válaszolj? Köszönjük ☺️
(Ez egy válasz anonime33 üzenetére (2026. 02. 25. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valaki Debrecen?
42 éves heteró pasi vagyok. Csaj, Nőt,Párt keresek, a hölgy örömére!
Sziasztok! Srácot keresnénk ma estére.

vazelinator

Kettesben 75
Penny