Párt kukkolnék a keleti országrészben,Miskolc,-Nyíregyháza-Debrecen háromszögben. Csak napközben érek rá. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 51 éves, magas, jó méretű, értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Holnap nap közben nyíregyházi nővel szexrandiznék.
Nyíregyen ma délelőtt hellyel rendelkező embert keresek minden jóra.
28 éves pasi vagyok.
28 éves pasi vagyok.
Mátészalkán vagy környékén most délelőtt hölgy vagy pár?
Sziasztok Debrecenben kézimunkára vagy franciára hölgy ma délelőtt? Nem lennék hálátlan!
Sziasztok!! Ma este vagy Szombat este éjjel párt meglátogatnák….. akár csak nézném.. de igény esetén simogatnám kényeztetném masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt! Megbízható diszkrét igényes ffiként!!
Sziasztok
A hétvégét otthon töltjük. Szombatra keresünk biszex hölgy tagú párt. Fogadni nem tudunk, utazni tudunk ésszerű távolságon belül.
A hétvégét otthon töltjük. Szombatra keresünk biszex hölgy tagú párt. Fogadni nem tudunk, utazni tudunk ésszerű távolságon belül.
Szia, szeretnék érdeklődni hogy lehet e még jelentkezni?
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (2026. 05. 13. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap délután/este volna pár vagy hölgy aki találkozna Nyíregyházán és környékén ?
Sziasztok, fiatal, nagy farku pasit keresek.
Szolnok környéki Aktív pasi?
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt közös örömre, igényes és lelkes fiatal fiú vagyok (22/F)
Macikedvelő pasit keresek rendszeres találkozásokra Nyíregyháza környékén!! Elsősorban orált szeretnék, de csak a passzív dolgokat szeretem, így az aktív oldalra keresek partnert! Lehetsz bi vagy kíváncsi kanos hetero is aki csak ki akarja próbálni milyen ha egy pasi kapja be neki! Helyet tudj megoldani napközben vagy néha este! Bátor szókimondó leveleket várok! Meleg kapcsolat nem érdekel! 50 feletti is írhat ha szép a szerszám! Rendszeresen találkozhatnánk, heti 2-3 alkalommal is! Én egy negyvenes férfias mackós pasi vagyok, tehát aki fiatal vékony lányost keres, az nem én vagyok! Legyen szép napotok!
Debrecenben ma valaki kölcsönös orál vagy maszti? Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Jászberényi hetero férfiként, ésszerű távolságon belül keresnék hölgyet! Pár is szóba jöhet, de csak hetero keretek közt, azaz a hölgy örömére.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Debrecenben 17 után sexet keresek!
Nyírbátortól Debrecenig valamelyik városban hölgy vagy pár aki most ráér esetleg?
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresnék hétköznap nap közbeni találkozóhoz partnereket. Keressetek nyugodtan.

vazelinator

Cobra18
Joyce Angel