Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Kölcsönös maszti, oral ma napkozben Hajdúszoboszlón
Hajdúszoboszlón, ma napkozben puncit kényeztetnek!
mostani
gy
7végén huncutkodnánk adatlapunk szerinti partnerrel!!!
alf
er alf
ek alf
napi
Sziasztok ! Nagy, extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke.
alf
ik alf
ló alf
val
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Sziasztok! Valós hölgyet vagy párt keresek a hölgy kényeztetésére. Függetlenként nem vagyok időhöz kötve valós pasiként keresek. Utazás nem gond 50-60 km max.
Masszírozást élvező igényes hölgyet keresek Szabolcsban !
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
A masszázs aTe igényeidnek kielégítésére történik! A Párod jelenlétében is megoldható ha úgy szeretnéd!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
A masszázs aTe igényeidnek kielégítésére történik! A Párod jelenlétében is megoldható ha úgy szeretnéd!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok.
Pestre tartó Füzesabonyi 17:30.induló vonaton Hölgyel ismerkednék Is. Se baj ha bevállalós vagy
Pestre tartó Füzesabonyi 17:30.induló vonaton Hölgyel ismerkednék Is. Se baj ha bevállalós vagy
Mesztelenkedni szerető nö Nyíregyháza Debrecen?
Hölggyel, párral ismerkednék kellemes időtöltés érdekében!
Nyíregyen szombat este keresek bi. kalandot.
Szinte minden nap arra megyek haza, nö sosincs!
(Ez egy válasz baszos19 üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Orosin lesz kint valaki délután.?
Orosin lesz kint valaki délután.?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a pénteki (05.29.) nap folyamán találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a pénteki (05.29.) nap folyamán találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán és környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Ma este fogadni tudó párral találkoznánk Nyíregyházán!
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.

vazelinator

mokuska1983