Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár vagy hölgy aki pasit keres?
Szivesen ismerkednék.
Van itt Szabolcsi pár vagy hölgy aki pasit keres?
Szivesen ismerkednék.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Nyírbátor nőies transzi talizna?
Sziasztok. Nyirbator kornyeken idos kis farku urnak labammal verném ki a farkát a ferjem előtt nallunk az udvaron. Ha van feleseged hozd el és kis kézimunkát is adok bonuszba!!!!
szabolcsi hetero pasi vagy par?hely kell
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznánk Nyíregyházán, fogadni tudó párral, vagy 50 év alatti férfival. Vagy esetleg autós kaland is szóba jöhet.
Sziasztok ma Nyíregyházán Sóstón 22 körül szapna valaki!
50 feletti nőt keresek barátságon alapuló szexkapcsolatra. Nagy cici előny, de nem feltétel.
Én 38 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban.
Én 38 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban.
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Orosi út 19:00 körül valaki?
Sziasztok!
Holnap késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Holnap késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Párt keresek Szabolcs megyében!
Domináns hölgynek kényeztető masszázst ajánlok Szabolcsban!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Nem független férfiként keresek nő szexpartnert. Ápolt, diszkrét, intelligens emberként ugyanezt várom el a partneremtől is. Minden más megbeszélés és ismerkedés kérdése.
Hajdúszoboszlón, most, kölcsönös masztira, orálra valaki?! Utazni nem tudok!
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Ma este valahol lesz valami buli pároknak? Ismerkedni táncolni aztán ki tudja?
Szia irjatok üzenetet nekem közel vagyunk egymáshoz
(Ez egy válasz DavidDzseni 2000 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 27. szerda 22:29
Sziasztok. 20-23 év körüli pasit keresünk hölgy tagunk részére. Légy ápolt,díszkrét,borotvált,tudj utazni.
Nyírszőlősben van valaki?
Hajdúszoboszlón mostanában? Utazni nem tudok!
(Ez egy válasz debcocksucker üzenetére (2026. 05. 29. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 29. péntek 07:56
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.

vazelinator

Tomika821