Sziasztok! Hajdú -Bihar megyei hölggyel, párral ismerkednek minden jóra.
Mit jelent ez a Fancsika,vagy hol van ez a hely?
Köszönöm (Ez egy válasz rendes01 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm (Ez egy válasz rendes01 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Debrecen Fancsika körül nudiznék, csatlakozik valaki
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Akkor te szerencsésebb voltál,hogy már párt láttál ott.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Akciót még én sem, de párt már igen!
(Ez egy válasz Gomes12 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még ott nem láttam senkit,mikor én kinn voltam.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon ritkán látok arra nőt!
(Ez egy válasz Gomes12 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 22. hétfő 08:49
Akkor fordult kifelé,mikor arra jártam. Nem vagyok biztos benne, de szerintem ketten ültek benne. A sofőr az pasi volt.
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok!! Ma délután vagy estére Párt esetleg hölgyet meglátogatnék esetleg fogadnák……
Akkor fordult kifelé,mikor arra jártam. Nem vagyok biztos benne, de szerintem ketten ültek benne. A sofőr az pasi volt.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisújszállás környékén valaki pár- hölgy akit lehetne kényeztetni kukkolni
???
???
Mit láttál? Nö, férfi?
(Ez egy válasz Gomes12 üzenetére (2026. 06. 21. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában ki mennék! 42 éves bi uni pasi vagyok! Minden jóba benne vagyok! Írj privátban és egyeztetünk!
Hajdúszoboszlón vagy környéken élők vannak itt?
Párok? Kukkolás?
Párok? Kukkolás?
Nyiregy környékén nyalnék, akár viszonzás nélkül is!
Sziasztok, Szép estét nektek!?
Vásárosnamény környékén Szabolcs megyéből szeretnék partnert találni olyan hölgy vagy esetleg pár személyében aki szívesen ismerkedne hetero pasival aki 36 éves és singli
Vásárosnamény környékén Szabolcs megyéből szeretnék partnert találni olyan hölgy vagy esetleg pár személyében aki szívesen ismerkedne hetero pasival aki 36 éves és singli
Debrecen? Ma pár?
Orosin fekete Volvo innen volt?
Hajdúböszörménybe valaki egy jó sexet nrm akar?
Hölgyeket várok nagyon szívesen!
Hölgyeket várok nagyon szívesen!

vazelinator