Senki az Orosin?
Sziasztok. Tiszafüred környékén kalandoznék.....
Tiszalökön fogadnék párt akik esetleg csak kukkolót keresnek,igény esetén persze beszállnék.
Sziasztok! Diszkrét párt keresek!
Bocsi Vonzopárnak szántam az üzit
Hlrdettek 2 profillal is de válaszolni meg tudtok amikir irni nektek valaki
(Ez egy válasz ferfi.nyh üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Oros hölgy, pár?
Sziasztok!! Ma vagy holnap este párt meglátogatnék!! Akár csak nézném őket de igény esetén kényeztetném simogatnám a hölgyet a párja előtt vagy vele!! Diszkrét megbízható nem dohányzó ffiként!!
Nézhetem?
(Ez egy válasz bandy28 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 20:19
Sziasztok! Holnap este Debrecenbe a Nagyerdőn az Ady Endre úton szex valaki? 42 éves bi uni női rucis pasi vagyok!
Hajdúszoboszlói hölgypartnert keresek hosszú távra!!!
Sziasztok!
Igényes sportos srácként csatlakoznék akár most hétvégén kedves párhoz.
Ismerkedjünk
Szép napot!
Igényes sportos srácként csatlakoznék akár most hétvégén kedves párhoz.
Ismerkedjünk
Szép napot!
Dehogynem. Csak nincs ránk kereslet.
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
vagyok vagyunk
(Ez egy válasz isti31 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Július 10.-12. között Cserkeszőlői hétvégére keresünk(biszex)férfi partnert -talán párt- cuckoldra,harmasra az adatlapunk alapján!Mindenkinek koszonjuk ha ir mint mindig,de az idonk kimelese miatt csak a lehetseges,komolyan veheto partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk!
Koszonjuk!
Túrkeve környékén keresek hölgyet illetve párt ahol lehet kukkolni illetve a hölgy örömére beszállni!
Sziasztok! Holnap este Debrecenbe a Nagyerdőn az Ady Endre úton szex valaki? 42 éves bi uni női rucis pasi vagyok!
Sziasztok! Szép napot! Szabolcsban,nyiregy- Újfehértó környékéről keresem hölgy partnerem kölcsönös öröm szerzés céljából, esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,hetero alapon. Privátban várom a válaszokat. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
SziaSztok! Szolnokon hölggyel ismerkednék, diszkrét kapcsolat céljából. Zz

vazelinator

vasiboy78
Ting