Sziasztok! Debrecenből valaki? Én 42 éves bi uni női rucis pasi vagyok!
Párt keresek 3 asra ma este hely ok, de utazok is . Peti
Túrkeve környékén keresek hölgyet illetve párt ahol a hölgy élvezne egy kényeztetést!
Hölgyet, párt keresek
Holnapi nap folyamán esetleg egy hetero pár aki szeretne meztelenül napozni? Nyékre megyek , de ha valaki nem szereti a társaságot akkor megoldható eldugottabb helyen is
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Ezt biztos nekem akartad írni?
Én azt írtam, hogy ránk, hetero férfiakra nincs itt kereslet.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (tegnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azt írtam, hogy ránk, hetero férfiakra nincs itt kereslet.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (tegnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok. Úgy néz ki holnap este a feleségemmel picit iszogatni fogunk. És úgy döntöttünk hogy szeretnénk harmadiknak egy méretes pasit csak is hetero alapon! Csak az írjon aki el is jönnees jó neki a késő este ! Illetve nem zavar hogy iszogatunk... Csak a lényegre keresünk nagy intimmel pasit!
(Ez egy válasz Debrpasi üzenetére (tegnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Igényes sportos srácként csatlakoznék akár most hétvégén kedves párhoz.
Ismerkedjünk
Szép napot!
Igényes sportos srácként csatlakoznék akár most hétvégén kedves párhoz.
Ismerkedjünk
Szép napot!
Kék Skoda az Orosin innen van?
Fegyvernek környèkèn valaki?
Senki az Orosin?
Sziasztok. Tiszafüred környékén kalandoznék.....
Tiszalökön fogadnék párt akik esetleg csak kukkolót keresnek,igény esetén persze beszállnék.
Sziasztok! Diszkrét párt keresek!
Bocsi Vonzopárnak szántam az üzit
Hlrdettek 2 profillal is de válaszolni meg tudtok amikir irni nektek valaki
(Ez egy válasz ferfi.nyh üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Oros hölgy, pár?

vazelinator

Deakistvan