Sziasztok,ma estére keresek párt? A feleség közös kényeztetésére. Vagy aktus kedvelő hölgyet. Nyíregyháza és környéke.
sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak hasznalhak a nejet! Hely kellene utazni tudnek! Viber jo lenne !
Sziasztok? Hajdúböszörménybe esetére hölgyet vagy hölgyeket keresek kis hancurra. Írj bátran nem ide valosi vagyok ez csak köztünk marad.
Hajdúszoboszlón leszopnék egy kanos farkat most délután.
Sziasztok! Ma este valaki esetleg tervez menni az orosira?
Sziasztok
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Ha érdekel írj elérhetőséggel.
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Ha érdekel írj elérhetőséggel.
Ma estére keresek 45+-os csinosan telt hölgyet egy kis huncutkodásra. Nagy cici előny, de nem feltétel. Nyíregyháza és környéke.
Sziasztok!
45 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti házaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
45 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti házaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéki hölgy pár,van itt. Aki keres egy aktiv 45 ös férfit???. Irj Privit
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Holnap délutánra,estére diszkrét párt keresek!
Szia
Sziasztok. Tiszafüred környékén kalandoznék....
Párt keresek Szabolcs megyében.
Párt keresek 3 asra ma este hely ok, de utazok is . Peti
Sziasztok.
Jászfényszaru környékén ma este PÁR,vagy hölgy aki tabuk nélkül csatlakozna???
Kati.
Jászfényszaru környékén ma este PÁR,vagy hölgy aki tabuk nélkül csatlakozna???
Kati.
J-N-Sz megyében kukkolnék párt,vagy ha szeretné a férj,megszopatnám a feleséget.Akár heti 1..2 alkalommal.
Sziasztok!
Most keresek hellyel rendelkező férfit közös időtöltésre fiatal srácként Debrecenben.
Várom a privát üzeneteket.
Most keresek hellyel rendelkező férfit közös időtöltésre fiatal srácként Debrecenben.
Várom a privát üzeneteket.

vazelinator

nagyica
Sophie Parker