Tegnap este kint voltam, egy srác volt kint, el voltunk a
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok a hét második felében valaki ismerkedni személyes találkozó hívei vagyunk puszi Gita laci
Hello. Irsz és válaszra sem hajlandóak!!!
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (tegnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:09
Járnak ide. Csak értelme nincs. Nemrég “teszteltem” a rendszert. Írtam NYOLC párnak, normális, tisztelettudó, nem nyomulós, több mondatos levelet. Csak olyanoknak írtam akiknek a feltüntetett keresési feltételeik szerint(kor, súly, lakhely, magasság, súly, dohányzás, italozás, iskolai végzettség, intim méret, stb..) mindenben megfelelek. 1 pár írt választ. Így lehet itt keresni a hetero pasikat, csak ha nincs befogadó fél akkor nem csoda ha eltűnnek innen. De ez csak saját meglátás és vélemény. Mások lehet máshogy tapasztalják és gondolják.
Ettől függetlenül mindenkinek sikeres keresést.
Mi válaszoltunk.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (tegnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:09
Járnak ide. Csak értelme nincs. Nemrég “teszteltem” a rendszert. Írtam NYOLC párnak, normális, tisztelettudó, nem nyomulós, több mondatos levelet. Csak olyanoknak írtam akiknek a feltüntetett keresési feltételeik szerint(kor, súly, lakhely, magasság, súly, dohányzás, italozás, iskolai végzettség, intim méret, stb..) mindenben megfelelek. 1 pár írt választ. Így lehet itt keresni a hetero pasikat, csak ha nincs befogadó fél akkor nem csoda ha eltűnnek innen. De ez csak saját meglátás és vélemény. Mások lehet máshogy tapasztalják és gondolják.
Sziasztok, éjszakai horgászat? Valaki/ valakik... ?
Privi...
Privi...
Sziasztok, holnapi napra keresek telt hölgyet, nyalni szeretnék
, illetve keresek még délelöttre kipróbálható popót debrecenben.
, illetve keresek még délelöttre kipróbálható popót debrecenben.
Nyíradony környékén ma délután lesz valaki? (Hetero)
szabolcsi pasikat szopatnék.
Sziasztok!Hölgyekkel párokkal ismerkednék hetero alapon a hölgy örömére.Érdekel a 3-as felállás,cuckold,csak kukkolás,nudizás,szabadtéri játékok minden ami mindenkinek örömet okoz.
31 éves vagyok,önmagamra nagyon igényes, káros szenvedélyektől mentes.
Mindenkinek szép napot
31 éves vagyok,önmagamra nagyon igényes, káros szenvedélyektől mentes.
Mindenkinek szép napot
Van az
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ettől függetlenül mindenkinek sikeres keresést. (Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ettől függetlenül mindenkinek sikeres keresést. (Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is van ott? Érdeklődnék mit hogy kit merre lehet találni.
(Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (tegnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:51
Ha ott van nem fog ide írogatni. Ülj be a kis tisztásra és élvezd. Járnak oda nagyon sokan a legtöbben olyanok akik erről a fórumról nem is tudnak. Az utolsó sorompónál bemész és az első kis kereszteződés balra. Egész nap nagy a forgalom.
Sziasztok!!! Hölggyel, párral kalandoznèk Debrecenben van helyem.
Ha ott van nem fog ide írogatni. Ülj be a kis tisztásra és élvezd. Járnak oda nagyon sokan a legtöbben olyanok akik erről a fórumról nem is tudnak. Az utolsó sorompónál bemész és az első kis kereszteződés balra. Egész nap nagy a forgalom.
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (tegnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Abonyi pihenő pár hölgy?
Sziasztok! Cuckold szerető párt keresek!
TEVA erdőben van valami valaki mostanában?
Párok szeretkezését szívesen meglesném Debrecen és környéke

vazelinator

dohányfü