Miért kérdezed?
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 13. csütörtök 10:06
Sziasztok! Van itt köztünk hölgy vagy pár hölgy tagja aki Debrecenben optikában dolgozik?
Sziasztok valaki ismerkedni hajdu biharbol?
Sziasztok! Van itt köztünk hölgy vagy pár hölgy tagja aki Debrecenben optikában dolgozik?
szabolcsi pasikat szopatnék ma. utazni tudj
Sziasztok! Olyan hölgyet, esetleg párt keresek akit izgat az erotikus masszázs és az erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, keress bátran!
Sziasztok!! Mai nap párt fogadnák. Akár csak nézném őket…. De igény esetén simogatnám, masszíroznám, kényeztetném a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!!
Szabolcsi pasikat szopatnék ma. Utazni tudj
Jóreggelt! Mátészalkán és környékén keresek hölgyet, esetleg párt. Kölcsönös szimpátia és diszkréció fontos!
Sziasztok!
Bi fiúként ismerkednék,barátkoznék kedves párral.
Bi fiúként ismerkednék,barátkoznék kedves párral.
Sziasztok
Kb 15 perc mulva kint leszek az orosi ut to felőli oldalán
Kb 15 perc mulva kint leszek az orosi ut to felőli oldalán
Sziasztok. Szombat délutánra keresnék nyiregyháza vk kanos pasit.
Holnap délelőtt Szolnokon hölgy, pár, szeretne ismerkedni ?
Sziasztok! A környékről szívesen barátkozunk kedves párral, akik nem feltétlenül párcserét akarnak.
Nyiregy környékén keresek párokat, hölgyeket.A mai nap vagyok itt. Igényes, fitt 40es pasi vagyok, szép szerszámmal. Írjatok
Sziasztok.
Igényes, 34-40 év körüli nőt keresünk 3.félnek. Mi egy 36 éves nő és 42 éves férfi pár vagyunk.
Igényes, 34-40 év körüli nőt keresünk 3.félnek. Mi egy 36 éves nő és 42 éves férfi pár vagyunk.
találkozni is akaró Biszex párt keresek jászság és környékén ma este utazni tudok.
Sziasztok.
Hetero pasit keresünk hármashoz Nyíregyházán.
Helyünk nincs és kocsiban nem csináljuk ennek tudatában írj. Max 45 éves korig.
Hetero pasit keresünk hármashoz Nyíregyházán.
Helyünk nincs és kocsiban nem csináljuk ennek tudatában írj. Max 45 éves korig.
Szabolcsban keresünk párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Adatlapom korrekten van kitöltve! Helyem van de utazni is tudunk!
Adatlapom korrekten van kitöltve! Helyem van de utazni is tudunk!
Sziasztok!! Estére párt esetleg hölgyet fogadnák!! Akár csak néznem őket, de igény esetén kényeztetném, masszíroznám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Nem dohányzó diszkrét ffiként!!
Sziasztok
Debrecen-Nyiregyhaza környékén csatlakoznek hetero alapon párokhoz vagy egyedülálló holgyekhez
30eves potens pasi vagyok.
Debrecen-Nyiregyhaza környékén csatlakoznek hetero alapon párokhoz vagy egyedülálló holgyekhez
30eves potens pasi vagyok.

vazelinator

Boroka Balls