Lehető róla szó
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Nyíregyháza kaland??
Hol? Mikor? Orosi út?
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (2026. 08. 21. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Augusztus 29 Szombat ill megbeszélés alapján parokat fogadnék szép wellness környezetben Szarvason . Ott alvás lehetséges , tapasztalt ferfi vagyok a cuckold ill 3 mas többes téren. Kedves barátságos Ápolt kedves udvarias figyelmes vagyok, átlagnál méretesebb szerszámmal kitartó szex élmény , tehát nem 10 perces férfi vagyok az ágyban. . Levélben írj pusz..
Ma esetleg Nyíregyházán autós találkozó? Közös hoky ?
Most szopatnék pasikat Debrecen belvárosában . Hel kell
Berekfürdő strand hölgy kalandra? Nem lennék hálátlan
Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Elsősorban Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül, szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Esetleg CUCKOLD kapcsolat a Hölgy örömére! Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Elérhetőségem: Privát Üzenetben!
Ma estére Szolnok környékén ismerkednék masszírozni tudó, nyalni szerető pasi vagyok. Elhanyagolt hölgyhöz vagy kedves párhoz társulnék, kötetlen esti beszélgetésre, a folytatást meg meglátjuk...
Sziasztok ma este hajdúböszörményben hajdúhéten leszek ismerkednék párokkal hölgyekkel bátran irj rám beszélgetésből még baj nem lehet szerintem jó buli lesz
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok! Ma valaki?
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok ! Profilom !
Debrecenben egyedülálló nőt kényeztetnék, F/28.
Sziasztok! Lesz ma innen hölgy vagy pár Berekfürdőn?
pár vagy pasi:
Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Ma a debreceni forgatag után/most pár, feleség akit jól meg kellene…
Debreceni fiatal srác(26)
Debreceni fiatal srác(26)
Kint vagyok az orosin senki nem akar dugni vagy szoptatni?

vazelinator

jazy
Paula