Sziasztok! Téglás Feszten pár?Szívesen ismerkednék.
Sziasztok! Szabolcsból
Érett korú nővel ismerkednèk diszkét titkosra Írj ràm egyszer élünk hasznâljuk ki!!
Érett korú nővel ismerkednèk diszkét titkosra Írj ràm egyszer élünk hasznâljuk ki!!
Hajdúszoboszlón ma késő délután cumiznék diszkrét ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Tapasztalt, igényes pár vagyunk, és elsősorban a női oldal vágyait követve keresünk egy dús idomú / nagyobb mellmérettel rendelkező nőt vagy ilyen adottságokkal bíró párt. A jó hangulat, a diszkréció és a határok tiszteletben tartása nálunk alap. Ha benne lennétek egy kötetlen ismerkedésben egy ital mellett, írjatok bátran!
Sziasztok.
Ma estére keresünk egy szimpi párt vagy egy jóképű masszőrt.
Hajdúszoboszló környékén.
Helyünk van!
Ma estére keresünk egy szimpi párt vagy egy jóképű masszőrt.
Hajdúszoboszló környékén.
Helyünk van!
Sziasztok! Szolnoki vagy környéki csinos nővel ismerkednék hosszabb tavú diszkrét kapcsolatra legalább is nem egy alkalom lenne a cél! Ápolt normális férfi vagyok a többi az adatlapomon.
Várom üzidet !!
Várom üzidet !!
Sziasztok. Ma délután/este valaki Nyíregyházán?
Sziasztok! Most keresünk pasit hetero alapon hármasra. Kb 40 éves korig. Utazni tudj, Debrecentől pár kmre lakunk. Szép estet mindenkinek!
Most péntek éjjel kb éjfél után Jászberényben helyem van, csajszi egy kielégítésre, vagy kölcsönösre egy bisex srác?
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Keresünk Debrecenben hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy több pasit Esetleg párt.Akinek be jönnek a kövér nők pasik.Tobbesre a feleség kényeztetèsre.Hetvegente érünk rá napközben.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Fehérgyarmat-Debrecen utvonalon valaki diszkrét kaland? Most indulok gyarmatról
Sziasztok, egymás előtti sex érdekel valakit?
39 éves sportos pasiként párt keresek szolnok-kecskemét-békéscsaba háromszögben. Fogadni is tudok
Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni tudunk!
Diszkréció természetes!
Helyem van de utazni tudunk!
Diszkréció természetes!
Szabolcs megyében ma délelőtt keresek hölgyet diszkrét kalandra
Sziasztok!
Szolnok megye ?
Hölgy ,pár?
Ma délelőt?
Szolnok megye ?
Hölgy ,pár?
Ma délelőt?
Egy óra múlva indulok Nyíregyházára Debrecenből. Hölgyet szívesen elviszek, út közben kiegyenlítheti a fuvart.
Sziasztok!
Örömmel csatlakoznék párhoz, vagy egyedülálló hölgy társasága is lennék bármilyen izgalmas játékban. Enyhe bi oké. Ápolt, intelligens és tapasztalt vagyok nagy mérettel. Privátban várom a megkereséseket
Örömmel csatlakoznék párhoz, vagy egyedülálló hölgy társasága is lennék bármilyen izgalmas játékban. Enyhe bi oké. Ápolt, intelligens és tapasztalt vagyok nagy mérettel. Privátban várom a megkereséseket

vazelinator

stifler89
Nikita Simpson